Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valamivel egy férfinak kompenzálni azt a két hibáját hogy csóró és kövér hogy átlagos barátnője legyen?
Figyelt kérdés
2017. jún. 8. 15:51
2/20 anonim válasza:
nem igazán.
miért akarna egy ilyen pasit bárki is??
fogyjál le, és építs egzisztenciát.
3/20 anonim válasza:
A pénzhiányt semmivel sem tudod kompenzálni! SEMMIVEL. Ha van pénzed, akkor mást meg nem kell. Láttál már jóképű csóró mellett bombanőt? És ronda-dagadt milliomos mellett?
4/20 A kérdező kommentje:
3. Csúnya csóró mellett is láttam már bomba nőt ezért kérdem pontosan hogy mivel lehet kompenzálni? Nem ujjamból szoptam a dolgot...
2017. jún. 8. 16:05
6/20 anonim válasza:
Én szeretnék, engem ez a kettő nem zavarna, csak legyen közöttünk kölcsönös empátia és segítőkészség.
7/20 anonim válasza:
A kövérség ellenére jóképű, magára más dolgokban adó (öltözködés, ápoltság)
Nagyon tökös, magabiztos, jó dumás, kezdeményező személyiségű.
8/20 anonim válasza:
" Csúnya csóró mellett is láttam már bomba nőt ezért kérdem pontosan hogy mivel lehet kompenzálni? Nem ujjamból szoptam a dolgot..."
Ha nem ismered az illetőt, akkor nem tudhatod kije volt a bomba nő, lehet, hogy közük nincs egymáshoz!
Ha viszont ismered, akkor miért nem őt faggatod ki a "receptről"? Nem ez lenne a legegyszerűbb?
9/20 A kérdező kommentje:
8. Kollégám 16 éves szuzival jár és nem akarok ilyet kérdezni tőle....ciki szerintem..
2017. jún. 8. 16:25
10/20 anonim válasza:
A fenét ciki!
Nagyon jópofán és természetes egyszerűséggel meg lehet kérdezni.
Én biztos, hogy nem bírnám megállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!