Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A relatíve ronda és kövér...

A relatíve ronda és kövér srácok mivel tudják kompenzálni hiányosságukat?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 25. 14:22
 1/3 2-es vagyok ***** válasza:
33%
Jó humorral, beszédkészséggel, de a leggyorsabb megoldás a tömött pénztárca. Javaslom kövérség ellen a kevesebb zabálást és a kondizást :)
2015. ápr. 25. 14:24
 2/3 A kérdező kommentje:
humorom és beszédkészségem is van, pénzem ugyan nincs, bár van rendes állásom. hat évnyi edzőtermi múlt van mögöttem, de az utóbbi fél évben az államvizsgák miatt nem volt időm, motivációm ezzel foglalkozni, és hasra felszedtem zsírt (meg izmot is adtam le). Viszont nem tudom, hogy tudnék-e ezen egyhamar változtatni, mivel elég stresszes a meló, és kisebb gondom is nagyobb annál, hogy hogyan nézek ki. Csak sajnos a lányokat ez nem érdekli. Az arcomon meg túl sokat változtatni nem lehet :/
2015. ápr. 25. 14:30
 3/3 2-es vagyok ***** válasza:

hát, ha tényleg ennyi ideje edzettél régen, akkor fél év alatt akkora zsírtömeget nem szedhettél fel... oO

És sose edzettem, mégsem vagyok kövér. Az arcoddal meg nem tudsz mit tenni tényleg. De én ez esetben úgy látom, nem a kinézettel van a baj, hanem hogy a munka miatt nem ismerkedsz eleget, ezért nincs olyan lány, akinek kellenél :)

2015. ápr. 25. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!