Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Igaz, hogy a ronda, kövér nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a ronda, kövér nők hamarább adják magukat randin és utána is megtesznek mindent az ágyban, mert így akarják megfogni a pasit, és ezzel kompenzálják, hogy nem néznek ki jól?

Figyelt kérdés

Szóval megtesznek a pasi kedvéért szinte bármit, hogy velük maradjon, mert tudják hogy nincs más szép külső tulajdonságuk, amivel meg tudnák fogni, és félnek, hogy dobják őket.

Azért is itt teszem fel a kérdést, mert itt rengetege ilyen nő van ebben a kategóriában, sőt, szinte csak ilyenek.

2020. júl. 29. 10:52
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
81%
Tévedés. Nem az olyan válaszok szoktak 0%-on megállni, aki ennyit ír, hanem aki sértő kifejezéseket használ, mint te a kulcsszavaknál. Ezt minden normális ember hányinger keltőnek tartja, én is, pedig sportolok és minimális a túlsúly rajtam. (testmagasság -100) Aki leírja, hogy neki csak a vékony hölgyek jönnek be, azzal senki nem szokott szívózni.
2020. júl. 29. 14:04
 22/26 anonim ***** válasza:
88%
Az a durva ha neked nem jönnek be kérdező mi a francért csinálsz róluk kérdést? De komolyan ennyire unatkozol otthon? Valamiért mégis foglalkoztatnak téged...
2020. júl. 29. 14:59
 23/26 anonim ***** válasza:
80%
Nagyobb mellu molettebb nőknek van sikere parkapcsolatban sportos pasikkal is!
2020. júl. 29. 15:06
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
Nem teszik lejjebb a lécet! Van nekem egy havernőm, 173 centi lehet, és sok-sok kiló. Lapos a hátsója, nincs dereka sem, szóval nem az a töltöttgalamb-típus, hanem csak rendesen kövér. Átlagos arcú. Nem mondanám csúnyának, de nem is szép. Sosem sportolt, nasizik, lustálkodik, ha épp nem a munkahelyén van. Néha megkérdezem - mert társkeresőzik -, hogy mi a helyzet az úriemberekkel? Azt mondja, á semmi, olyan alakok találják be, hogy fúj, és csomó pocakos fickó is. Némelyikkel nem is lenne baj, de ő nem akar pocakost. Miközben ő nem gyengén az. Nincs is senkije x éve. 31 éves.
2020. júl. 29. 16:15
 25/26 anonim ***** válasza:
20%
21-es. Te tévedsz! Én normálisan le szoktam írni a véleményem, azaz hogy sosem tetszettek a testes nők. Ezért folyamatosan megkaptan a lepontozást. Nos, szerintem az a szánalmas, ha egy kövér nő abban leli az örömét, ha itt a lepontozgatásokkal akar revansot venni a saját sikertelenségéért. Ha vki olyan tulajdonságot tart negatívnak ami rám jellemző, az az ő dolga, őt zavarja nem engem. Ergo nem az én bajom. Volt olyan nő, aki szerint a férfi 100kg alatt csak karácsonyfadísz, engem nem sértett. Én 86kg izom vagyok, kiváló álló képességgel, így konstatáltam hogy nem egymást keressük. Az sem érdekelt sosem, ki mit mond szépség ideálnak. Egy a lényeg, mégpedig az, hogy nekem ki vagy mi tetszik! 1000 lepontozás sem tesz sehova.
2020. júl. 29. 16:39
 26/26 anonim ***** válasza:
Szerintem meg a stílusodtól függ, mert sokan nagyon alpári módon fejezik ki magukat, mint a kérdező is.
2020. júl. 29. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!