Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sértésnek vegyem? Nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sértésnek vegyem? Nagyon bunkó volt velem? Ez hányás szintű bunkóság e 10-es skálán?

Figyelt kérdés

Van egy érdekes szitu. Összejárogatok külföldön egy sráccal, mikor ott vagyok. Mindig jelezem neki, hogy megyek vakációra. Most is talizunk, 3 napja nálam velem tölti minden idejét. De ma volt egy vitánk, ami a szexből pattant ki. Először kemény volt, aztán valamiért rá fél perce abbahagytuk, mert lelankadt.. Már azon is kivolt, amikor kérdeztem, mi az oka, h abbahagytuk és nem érzi a feelinget vagy más zavarja? Elkezdte mondani, hogy ő idejött értem, mindent megtesz, hogy örömet okozzon mindenben, időtöltés, szex buli, én pedig nem segítek neki. Erre kérdeztem, hogy bármit megteszek, ha elmondod mit szeretnél.

Erre elkezdte, hogy egy igazi nő tudja és nem kérdez ilyet és hogy Ő nem szereti kiányokkal lenni. Aztán megint a fejemhez vágta, hogy idejött értem, holott őt egy csomó nő akarja és mégis engem választott és hogy igazából nekem van szükségem rá, neki nincs rám, mert neki akad elég barátja és nő is. Majd még kiegészítette azzal, hogy lehetett volna mással is helyettem. Lemondta a barátait miattam és egyébként sem én vagyok a legszebb nő, akivel találkozott, ezt is meg kell mondania. Nem mondtam semmit, de legbelül zokogtam

,mert nem az őszinteség a bajom, a stílus, ahogy ezt mondja. Mit gondoltok?

Most is itt fekszik mellettem. Ha félkel, hogy viselkedjek vele ezek után? Olyan idiótán érzem magam, hogy tényleg rosszat csináltam vagy mi?

2023. júl. 2. 13:01
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
71%
Megunt téged, csak még nem talált mást helyetted.
2023. júl. 2. 13:07
 2/20 anonim ***** válasza:
99%
Én a helyedben mondanám neki hogy taka van. Ne hagyd hogy így megalázzon, nincs aranyból a puttója, hadd menjen amerre lát!
2023. júl. 2. 13:07
 3/20 anonim ***** válasza:
97%

Be égett, hogy nem működik a szerszám, ezért megpróbált téged is szetalazni.

Seggfej. Minek maradtál ott nem is értem, azonnal szedtem volna a cuccom, hogy akkor hívja csak át azokat.

Önbecsülésed valamennyi legyen.

2023. júl. 2. 13:12
 4/20 anonim ***** válasza:
7%
Tengericsillag lányokra nekem se áll fel mindig.
2023. júl. 2. 13:15
 5/20 anonim ***** válasza:
98%
Ilyenek után azaz egy biztos, hogy nem feküdne mellettem többet az illető soha.
2023. júl. 2. 13:16
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Én már nem lennék ott, mire felkel. Úgy látszik, téged viszont nem zavar, hogy lábtörlőnek használ.
2023. júl. 2. 13:17
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Tedd ki ezt az alja csókát.
2023. júl. 2. 13:28
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezek után még melletted fekszik meg is érdemled. Nincs semmi önbecsülésed?
2023. júl. 2. 13:30
 9/20 A kérdező kommentje:
Az én szobámban van...
2023. júl. 2. 13:35
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Tipikusan az a fajta, aki a saját kudarcáért mást okol. Dobd ki! Én éveket húztam le egy ilyen pasi mellett és csak rosszabb lett.
2023. júl. 2. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!