Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkóság ha a nő a randin nem közvetlen és még csak nem is kommunikatív?
1# Ez nem azért van.
Egyszerűen túl van lihegve ez az "az az igazi férfi aki küzd egy nőért" és úgy van vele hogy nem kell megerőltetnie magát majd beszél ha a férfi úgy megnyitja hogy ösztönösen akarjon kommunikálni. Küzdeti.
Ez egy rendkívül buta és primitív magyar szokás (nem csak női és nem csak randin), hogy csak azokkal vagyunk nyitottak, közvetlenek és barátságosak akiktől akarunk valamit vagy aki érdekel minket, mindenki másnál meg zárkózott, szótlan, egyszavas válaszokat adunk és lehetőleg a hanglejtésünkkel is zaklatást érezve sugallunk, amit rafinériaként élünk meg.
Le is néznek emiatt minket (jogosan) külföldön szinte mindenhol, rendesen.
3-asnak:
Ha meg már eleve játszmázással kezd a hölgy, akkor azért nem kell másodjára találkozni vele. Ha nem kölcsönös a dolog, hanem a hapsinak kéne küzdenie értem - mert ki is vagyok én, a királylány?? - akkor a férfi helyében én biztos offolnám.
1-es voltam.
5# Valahol minden nő játszmázik és tesztel, de a mérték nem mindegy.
Elterjedt egy időben egy ilyen agymenés hogy "az igazi férfi küzd egy nőért" ami valami csalódott női vonalon indulhatott ki, átvette a médiától kezdve minden is, és még az "értelmiségiek" a lovagi tornát is felhozták példának a középkorból, és ide manifesztálódott a dolog, hogy a nőnek meg sem kell erőltetni magát, hanem csak ahogy ösztönből jól esik neki, mindent csináljon a férfi, mindent ő érjen el nála. Ez az ő olvasatukban az hogy küzdjön érte.
Az más kérdés hogy ugyanez kitermelte a zaklató generációt is, amit nem értenek hogy mitől van.
"Ez egy rendkívül buta és primitív magyar szokás (nem csak női és nem csak randin), hogy csak azokkal vagyunk nyitottak, közvetlenek és barátságosak akiktől akarunk valamit vagy aki érdekel minket, mindenki másnál meg zárkózott, szótlan, egyszavas válaszokat adunk és lehetőleg a hanglejtésünkkel is zaklatást érezve sugallunk, amit rafinériaként élünk meg."
De ez egy ördögi kör, mert mindkét oldal így érti. Ha mosolygott volna a lány, és nyitott lett volna, és elutasítja a kérdezőt, akkor ő is meg mások is itt qrváznák, hogy akkor minek bazsalygott.
Ne haragudj, én nem játszmázom.
Lehet ilyet írni, hogy ha minden nő játszmázik, akkor minden férfi is. De azt sem gondolnám.
Én 2019-ben randiztam utoljára, nem a középkorban és nem vártam el a normál udvariasságon meg érdeklődésen túl lovagi tornát a ma már férjemtől.
Ha a hölgyek már a randin - nemcsak utána az ágyban - tengericsillagként szeretnék várni a csodát a hapsitól, én azt gondolom, az a csoda nem fog bekövetkezni. Azt meg meg is érdemlik.
Ez innentől idáig feleslges:
(De ez egy ördögi kör, mert mindkét oldal így érti. Ha mosolygott volna a lány, és nyitott lett volna, és elutasítja a kérdezőt, akkor ő is meg mások is itt qrváznák, hogy akkor minek bazsalygott.)
megmondom miért: Eltekintve attól, hogy árad a hszből a sértődöttség, túlzottan végletes szélsőségekig mentél el, amiről szó sem volt itt, ráadásul senki nem qrvázott itt. Femináculás helyett meg lehet mondjuk önkritikát is gyakorolni, még ha fáj is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!