Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkóság ha a nő a randin nem közvetlen és még csak nem is kommunikatív?
Most ne mondd, hogy nem az menne itt, hogy a csaj megjátszotta magát. Hogy miért nem adta egyértelmű jelét annak, hogy nem akar ismerkedni.
Önkritika: nekem több férfi mondta, hogy ha nem akarok egy férfitól semmit, ne mosolyogjak, mert bátorításnak veszik - ami csak bizonyítja, amit eredetileg írtál a kultúránkról, nem értem, a feminácit miért kellett bebüfögni.
Az egész kommentemmel egyetértettem veled. Ha akármelyik oldal változtat, a másik rosszul fog reagálni.
12-nek:
8-as vagyok: centiben írjam vagy milyen mértékegységre vagy kíváncsi?
Pont akkora érdeklődést mutattam az utsó randimon még anno 2019-ben, hogy tavaly volt az esküvőnk. Úgyhogy valszeg elég volt. És nekem is elég volt, amennyit "harcolt értem". Úristen... Lehet a kérdésben szereplő viselkedésmód a fiatalokra jellemző, mi már 40 felettiek vagyunk, felénk nem divat rögtön játszmázással indítani és azzal folytatni sem.
Meg van olyan is, hogy a nő tök közvetlen, egész addig még hall valamit ami kényelmetlen (pl. rossz környéken lakik a pasi, nem megfelelő a munkahelye, fizetése, bármi...) bezárkózik, feszeng, ha véletlenül nem venné észre magát, újra fesztelenül kommunikálna, gyorsan visszavált zárkózottba, majd közli hogy nem volt meg a kémia.
Ennek a viselkedésnek a legjellemzőbb bizonyítéka, amikor tagadják hogy ezt csinálják, vagy hogy létezik ilyen egyáltalán.
Nem az.
"Egy nő szemében akkor vagy férfi, ha tudsz küzdeni érte."
Azért szerintem ez bővebb kifejtést érdemel.
Ha azért nem kommunikatív és nem közvetlen, mert úgy van vele, hogy "neki jár, hogy érte teperjenek", stb, akkor bunkó dolog.
Viszont annak, hogy nem közvetlen, és nem kommunikatív, ezer más oka lehet. Például, hogy szorong és zavarban van. Rengeteg ember a randit mint valami feladat, ahol produkálni kell magunkat, éli meg, és sokszor ezért nem tudja önmagát adni. Vagy vannak önbizalomhiányos emberek, akik szintén szoronganak.
Ezer és ezer oka lehet. Azért is fontos, hogy milyen az alap szituáció.
Ez férfiakra is érvényes nyilván, tehát most nem a nőkre kiélezve írom a válaszomat.
Főleg a mai világban a randi olyan lett mint valami verseny, minél előbb, minél gyorsabban, minél jobb legyen.
Én például ezért sültem fel az egyik randin, elmentem egy férfival találkozni, beültünk kávézni, és nagyon szorongtam, mert a pasi elég tiszteletlen volt velem, és teljesen leblokkoltam, így azt hihette, hogy nem tudok kommunikálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!