Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bunkóság azt mondani egy nőnek ismerkedés elején hogy rosszul csókol?
Figyelt kérdés
Evvel nem lekoptatni akarja a nőt csak neki nem tetszik a technika2023. febr. 11. 15:02
1/21 anonim válasza:
Inkabb azt kenr mondani hogxsn csinalja. Legyszi add át a nxelvrd nyisd ki a szàd meg ilyenek
2/21 anonim válasza:
Lehet hogy szerinte meg te csókolsz rosszul.
Ezt így ilyen formában taplóság mondani.
3/21 anonim válasza:
Mi alapján mondod, hogy rossz?
4/21 A kérdező kommentje:
Ő mondta nekem, nem én neki. Én nem mondtam semmit.
2023. febr. 11. 15:16
5/21 anonim válasza:
Neked meg kicsi a lomposod. Hogy esett?
7/21 anonim válasza:
Én nem tartom jó iránynak, hogy semmiért nem lehet szólni, mert mindenből sértődés van. Nyilván tapintatosan kell, de ha valami nem esik jól, igenis ki lehet mondani. Pl nekem egyáltalán nem esett jól az ujjazás az egyik exemnél. Mondtam neki, hogy nézd, ez és ez a problémám azzal, ahogy csinálod, megkérnélek, hogy inkább így és úgy csináld. Semmi gond nem volt, megértette, és elkezdtük másképp, oda figyelt, kommunikáltunk, egymásra hangolódtunk. Csóknál is lehet ezt tenni, próbálhatod irányítani, de ha nem veszi észre, akkor el kell mondani a dolgokat, normálisan.
10/21 anonim válasza:
Igen, ilyet mondani bunkóság. Aki érzékibben tud csókolni, leszólás helyett tanítsa kedvesen a másikat, ahogy a szexben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!