Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem, hogy ilyen bunkó voltam vele vagy ennyire genyómanónak nem kellett volna lennem?
Mindig nézett, de nem lépett, majd a velem való flört után, elhívott randira egy másik csajt, ráadásul előttem. Ma viszont nagy meglepetésemre, odajött, hogy segíthet-e és régóta szimpatikus vagyok neki.
A válaszom a következő volt: "A múltkori után felesleges próbálkozni. Tucatpasi vagy, akinek se bátorsága, se kitartása, se elköteleződése egy nő felé és el lehet szépen takarodni. Ne fáraszd magad, mert értelmetlen. Nem vagyok B terv és nem gyűjtök lepattanókat. Gondolkodtál volna előbb."
Otthagytam a poros álláson. Ahogy láttam, baromira ledöbbent.
Valószínűleg fogalma sem volt, hogy miről beszélsz!
Amúgy mi van akkor, ha a másik lányt nem randira hívta, csak elmentek valahova együtt, mert 100 éve ismerik egymást?
4. Dehogy. Hallottam szinte az egész beszélgetésüket. Ott álltam tőlük fél méterre. Ezt úgy csinálta meg. Szóval....Nekem jól eset 😜 Biztos nem mondott még neki senki hasonlót... 😃
Nem vagyok B terv és ne szórakozzon. Volt számtalan lehetősége lépni. Nem tette. Pont múltkor beszélgettem egy másik lánnyal és Ő az mondta, hogy normális nőkhöz nem mert még odamenni ez a csávó, csak ilyen kis szőke, vihogi plázamanókkal látta eddig. Na én ennek szöges ellentettje vagyok. Ha ehhez besz@ri volt eddig, akkor így járt. Belőlem nem fog hülyét csinálni egy ügyeletes bájgúnár, aki alfahímnek képzeli magát. Első vagy egyetlen vagy ha az nem, akkor inkább semmi. Ez az egyetlen elvárásom. Erről nem szeretnék lemondani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!