Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek bunkóság azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bunkóság azt mondani egy nőnek ismerkedés elején hogy rosszul csókol?

Figyelt kérdés
Evvel nem lekoptatni akarja a nőt csak neki nem tetszik a technika
2023. febr. 11. 15:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
94%
Ezeknek a dolgoknak ösztönösnek kellene lenniük. Ha már technikázás van, akkor nem vagytok szerelmesek egymásba, és akkor kérdés, hogy miért is vagytok együtt. Ha ez valamiféle előny miatt történik, amit te nyújtasz, akkor természetesen reklamálhatsz, hogy rossz a szolgáltatás.
2023. febr. 13. 19:28
 12/21 anonim ***** válasza:
80%

Nekem tutira rosszul esne.A férjemnek én voltam az első barátnője,

ő se tudott csókolni rendesen,de én megtanítottam. :-)

Azóta eltelt 25 év,és néha szoktam neki mondani hogy te még csókolni se tudsz!

Persze azóta már tud.. :-))

2023. febr. 14. 11:16
 13/21 anonim ***** válasza:
48%

De aranyos kis sztori, megmosolyogtam!!

2023. febr. 14. 13:05
 14/21 anonim ***** válasza:
De amúgy mi a konkrét baja?
2023. febr. 14. 14:52
 15/21 anonim ***** válasza:
A legnagyobb jóindulattal írom, ha neked nem felel meg engedd el,majd más férfinak tökéletes lesz a csók,mert szerelemből adja és kapja, és minden téren megfelel majd neki.
2023. márc. 10. 06:45
 16/21 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő, nekem mondták, hogy rosszul csókolok. :/
2023. márc. 10. 06:47
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Lehet a farkadat jobban tudja kezelni majd.
2023. márc. 10. 14:30
 18/21 anonim ***** válasza:

"Ezeknek a dolgoknak ösztönösnek kellene lenniük. Ha már technikázás van, akkor nem vagytok szerelmesek egymásba"

Nem hiszem el, hogy sok racionális, felnőtt ember azt hiszi, hogy a szerelemmel mindig minden tökéletes, és ha nem, akkor nem vagy szerelmes.

2023. márc. 10. 15:24
 19/21 anonim ***** válasza:

16-os akkor értelmezd fordítva, amit írtam. 15-ös vagyok. A válaszodban ezt nem írtad, mi sem tudhattuk.

Így:

Ha neki nem felelsz meg akkor jobb ha elenged,majd más férfinak tökéletes lesz a csókod,mert szerelemből adja és kapja, és minden téren megfelel majd neki.

2023. márc. 10. 19:23
 20/21 anonim ***** válasza:
Szia! Hát akkor tanisd meg csokólni! Biztos nincs még tapasztalata!
2023. márc. 10. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!