Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csinálja ezt ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt ?

Figyelt kérdés
Beszélgetek egy sráccal 1 hónapja, de mostanában mindig eltűnik ha felhozok valami témát. Például ma is ment színházba és mondtam neki hogy én tuti ki fogok menni szétnézni külföldre. De csak megnézte és semmi válasz. Már görcsösen írok neki amikor sikerül beszélnünk mert tudom hogy úgy is elfog tünni. Megértem sok dolga van de hogy soha ne legyen ideje beszélgetni velem.

2022. máj. 22. 18:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem írogatnék valakinek, aki nem válaszol az üzeneteimre. Ez nem társalgás, ennyi erővel írhatnál egy gépnek is.
2022. máj. 22. 18:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem érdekled, ez száz százalék.

Nem érdemes ezt erőltetni...

2022. máj. 22. 21:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem várj vele egy hónapot azaz adj neki 31 napot és ha mindig eltünik akkor nem kompatibilis vele a kapcsolatotok.

Engedni el és keresni mást.

2022. máj. 22. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!