Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sértésnek vegyem? Nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sértésnek vegyem? Nagyon bunkó volt velem? Ez hányás szintű bunkóság e 10-es skálán?

Figyelt kérdés

Van egy érdekes szitu. Összejárogatok külföldön egy sráccal, mikor ott vagyok. Mindig jelezem neki, hogy megyek vakációra. Most is talizunk, 3 napja nálam velem tölti minden idejét. De ma volt egy vitánk, ami a szexből pattant ki. Először kemény volt, aztán valamiért rá fél perce abbahagytuk, mert lelankadt.. Már azon is kivolt, amikor kérdeztem, mi az oka, h abbahagytuk és nem érzi a feelinget vagy más zavarja? Elkezdte mondani, hogy ő idejött értem, mindent megtesz, hogy örömet okozzon mindenben, időtöltés, szex buli, én pedig nem segítek neki. Erre kérdeztem, hogy bármit megteszek, ha elmondod mit szeretnél.

Erre elkezdte, hogy egy igazi nő tudja és nem kérdez ilyet és hogy Ő nem szereti kiányokkal lenni. Aztán megint a fejemhez vágta, hogy idejött értem, holott őt egy csomó nő akarja és mégis engem választott és hogy igazából nekem van szükségem rá, neki nincs rám, mert neki akad elég barátja és nő is. Majd még kiegészítette azzal, hogy lehetett volna mással is helyettem. Lemondta a barátait miattam és egyébként sem én vagyok a legszebb nő, akivel találkozott, ezt is meg kell mondania. Nem mondtam semmit, de legbelül zokogtam

,mert nem az őszinteség a bajom, a stílus, ahogy ezt mondja. Mit gondoltok?

Most is itt fekszik mellettem. Ha félkel, hogy viselkedjek vele ezek után? Olyan idiótán érzem magam, hogy tényleg rosszat csináltam vagy mi?

2023. júl. 2. 13:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg ennyire rá vagy szorulva? Mit kell még tennie ahhoz, hogy kidobd?
2023. júl. 2. 13:37
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

Pedig tényleg van az a fajta nő aki annyira unalmas szexben h nincs mire felizgulni.

Teljesen passzív, a szenvedély legkisebb jelét se mutatja... csak teljes sötétségben hajlandó szexelni, két ujjal fogja a faszt ha egyáltalán hajlandó, orál szexről hallani sem akar, stb..

Na az ilyet már én is hagytam ott közben, de én haza is zavartam.

2023. júl. 2. 13:41
 13/20 A kérdező kommentje:
Nálunk nem ez volt. Csak nem volt rendes, elég hosszú előjáték és nem voltam elég nedves és fájt... Egyszerűen ez volt a szitu. És nem tudtam olyan pozíciót felvenni, hogy ne fájjon
2023. júl. 2. 13:44
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy 10-es skálán 12-es színtű bunkóság. Már rég ki kellett volna tenned a szűrét…
2023. júl. 2. 13:51
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha a te szobád, akkor meg már alvás előtt ki kellett volna b@szni, hogy akkor mehet is a lányokhoz vagy a barátaihoz, vagy, akikhez akar. 1percig nem hallgattam volna hisztijét, nem hogy még az én ágyamban alukáljon🙄
2023. júl. 2. 13:54
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Már eleve ott kezdődik a gond, hogy be sem tudtál tőle nedvesedni, szerintem ez elég sokat elmond..

A másik meg, hogy ha egy pali képes velem úgy csinálni hogy az nekem fáj, és ezért még kiabál is velem..hát fájó herékkel takarodna el tőlem, az biztos.

Hihetetlen mennyi lánynak nincs semmi önbecsülése, és mindent hagynak a ribijüknek.

2023. júl. 2. 16:09
 17/20 anonim ***** válasza:
9%

Lehet,hogy bunko volt de ha nem eleg az elojatek akkor miert nem nyitod ki a szadat es mondod el? Noi szemmel is zavaro lenne egy helyzet amiben azt latom hogy a masik fel kb csak fekszik es hagyja magat de nem js esik jol, de szolni keptelen es a ferfi lesz miatta az eroszakos.

Egyertelmuen megmondta hogy szexre kellesz az tok oke, de mivel nem elegited ki ezert jogosan mondja hogy idopocsekolas hisz emiatt talalkoztatok es pont ezt nem kapja meg. Meg csak nem is talal teged szepnek csak konnyen adod magad minden alkalommal mikor oda utazol..

Amugy abban is igaza van,hogy gyerekes vagy. Igazabol te ezt elviseled es masoktol varos hogy elmondjak hogy ez serto szamodra vagy sem, azon gondolkozol hogy viselkedj de barhogy is fogsz az nem lesz jo,mert a palit hidegen hagyod csak az idod uti el veled. Valamint biztos kidobni sem fogod csak probalkozol majd hogy eszre vegye bajod van, de normalis lekommunikalni mar nem leszel ra kepes es meg a vegen o fog teged ott hagyni mondvan, hogy nem ker a hisztibol.

2023. júl. 2. 19:17
 18/20 anonim ***** válasza:
Na mi lett?
2023. júl. 2. 20:44
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

"igazából nekem van szükségem rá, neki nincs rám"

Akkor miért van még mindig ott? Én a helyedben elküldtem volna.

2023. júl. 2. 22:06
 20/20 Senior Séf ***** válasza:
100%
Bármilyen problémája van ennek a fäszfejnek veled, attól az még az ő problémája marad. Nem a te dolgod megoldani.
2023. júl. 4. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!