Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
egyenlőség...aha... sohase lesz.
még mindig bántalmaznak férfiak nőket.
még mindig megerőszakolnak férfiak nőket.
még mindig vernek férfiak nőket.
még mindig alacsonyabb a megbecsülésünk és a fizetésünk.
egy kbaszott italt vagy ételt büdösek vagytok fizetni.
mi bezzeg költsünk ezerrel betétekre, tamponokra aztán h tesszünk akkor sminkekre, fordászokra, lakkokra, parfümökre, manikűrösre stb. edzünk stb.
de ti parasztok vagytok!
bennetek lévő nő - az nincs!
miért kell h legyen???
az h elbuzultok nem egyenlő a nőiességgel. az is egyike a szexuális betegségeitek egyikéhez.
akkor buzulj!!!
a férfinak kell a nő. a nőnek nincs igazán szüksége a férfira.
tehát férfi fizessen, mert akkor egyedül marad továbbra is az ágyban és a szánalmas, céltalan életében.
nem az van h a férfi eteti a nőt h nagyobb segge, melle legyen?
a nő meg azért fizessen h a férfinak ne maradjon puncija??? azért fizessen h neked majd farkaf legyen? aztán jöhet a fele fele???
akkor maradjon puncid és buzulj pasikkal!
nem kell egy nőnek se puncis "férfi".
12
Semmi gond. A hozzád hasonlókkal a randi közelébe sem jutunk, úgy hogy tárgytalan.
A férfinak, de illik a nőnek felajánlania, amit jó esetben nem fogad el az első randin a férfi. Utána meg megbeszélés kérdése.
Mondom ezt úgy, hogy 1 évtizeddel ezelőtt 7 első randim is volt egymás után pár 7 különbséggel, ahol nő létemre nekem kellett meghívnom üdítőre a férfiakat, mert felőlük szomjan is hallhattunk volna a kánikulában (sétálos vagy bringás randik voltak). Sőt az egyiket Velencei-tó kör közben enni is, a másikat Balcsi tekerés közben befizetni bringajavításra is. Na nem is lett egyikkel sem 2. randi, merr már az elsőn lehúztak, én meg nem óhajtottam ebből rendszert csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!