Autószerelőnél kp-val "illik" fizetni vagy lehet kártyával is?
Most fogom vinni az autót előszőr szervízbe és eddig mindig azt láttam, hogy mindenki kp-val fizet mert úgy "illik". De nem akarom megkérdezni ismerősöktől olyan hülyén jönne ki. Most én emiatt nem feltétlen vennék le pénzt de ha tényleg ez a bevett szokás akkor veszek le és fizetek úgy. Csak kíváncsi vagyok.
Személy szerint abszurdnak tartom ezt.
Ha szervíz, ott biztos tudsz, de ha kis max 1-2 személyes maszek szerelő, ott tuti nem.
De úgyis utólag kell rendezned a számlát,szóval nem tart semeddig megkérdezni ott,mikor leadod a kocsit, hogy hogyan tudsz fizetni.
Amelyik szimpatikus.
#1 Fogalmam sincsen pontosan, hogy hogyan és miért, de egyéni vállalkozóknál még valahogy létezik olyan, hogy nem kell. Persze legális, bejelentett vállalkozásról beszélek.
Kis maszek szerelőnél szerintem felesleges foglalkozni tranzakciós dijjal,mert nekem még nem volt olyan, hogy tételesen elmondta volna mi mennyibe volt. Előre se mondott árat,mert hogy bármi közbejöhet, utólag meg mondott egy összeget ami vagy reális ráfordított idő+anyag alapján jött ki,vagy nem, de attól még ki kell fizetni.
Kis off, de egy időben a fogorvosom mindenért +1000 forintot számolt fel ha egészségpénztári kártyával fizettem, és nem végösszegre, hanem foganként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!