Jóslásért mennyit illik fizetni?
Figyelt kérdés
Egy fiatal csaj csinálja instán, annyit kér érte amennyit én jónak látok.. viszont fogalmam sincs ilyenkor mennyit illik elutani2023. márc. 1. 11:14
1/8 anonim válasza:
Ez attól is függ, hogy mennyire balek az ember.
2/8 anonim válasza:
3-6 ezer forint között vannak a cirkuszba a belépők, nagyjából erre vannak beárazva a bohócok, a vásári mutatványosok, varázslók és szemfényvesztők, ha egy kicsit hülyére szeretnéd vetetni magad. Azért ez a párhuzam, mert a jóslás is csak egy színjáték, előadás.
3/8 anonim válasza:
Ez átverés, ha tényleg szeretnél okosabb lenni, megtudni, mire számíts, egy pszichológus többet segít, vagy egy orvos, attól függ milyen jellegű a kérdésed.
A jósok valójában nem tudnak jósolni, különben mindig ők nyernék meg a lottót, de nem látják ők előre se a lottószámokat, se mást, csak átverik az embereket jó pénzért.
HA mégis mindenáron fizetnél neki, kérdezd meg, hogy ad-e számlát!
5/8 A kérdező kommentje:
Koszonom de valaszokat vartam a kerdesemre 😅 eletem elso penzkidobasnak mondhato lepese ez, szerintem nem ez a parezer fog foldhozvagni ha mar nincs semmi karos szenvedelyem amugyse meg semmi… ezt szeretnem kiprobalni es kesz, lebeszelni nem tudtok ugysem
2023. márc. 1. 12:59
6/8 anonim válasza:
Hát nem vagy okos, és akkor finoman fogalmaztam.
Inkább menj moziba, vagy bárhova!
7/8 anonim válasza:
Semennyit sem illik, nem illemtani kategória, inkább ostobaság fizetni szándékos átverésért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!