Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fura megérzés első randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fura megérzés első randi előtt. Ti elmennétek?

Figyelt kérdés

Holnap lenne randim egy sráccal. Nem tudom, miért, de van egy olyan érzésem, hogy talán mégsem kellene elmennem. Vannak közös ismerőseink, egyszer találkoztunk is személyesen kb. két hete, de akkor egy szót sem váltottunk. Másnap jelölt be, és írt rám Messengeren. Mikor szóba jött, hogy randizni szeretne, egyből azzal kezdte, hogy tud egy nyugis, kellemes helyet, ami ilyen meleg időben pont jó lesz. Valamiért azonban nem akarta elmondani pontosan, milyen helyről is van szó, de aztán nagy nehezen kibökte, hogy egy a városunktól elég távol eső erdőbe szeretne menni. Finoman szólva sem tetszett az ötlet, aztán kicsit furán is reagált, hogy én nem szeretnék így elsőre odamenni. Sikerült megegyezni abban, hogy végül egy kávézóba ülünk be, de most este megint írta, hogy reméli, kedvet kapok az erdőhöz, mert ott jó hűvös van. Hiába kérdeztem többször is, nem tudott értelmes választ adni arra, hogy miért akar első randin egy 20 km-rel arrébb lévő erdőbe vinni, ahol nincs semmi.

A közös ismerőseink szerint full normális srác, mindenki jó véleménnyel van róla, akit kérdeztem, és egyébként kifejezetten helyes is; külsőre abszolút az esetem, de mégis van egy olyan érzés bennem, hogy jobb lenne lemondani ezt a talit. Nem lenne vele más bajom, de zavar, hogy ennyire erőszakosan jön ezzel az erdő dologgal. Lehet, csak szereti a természetet, de az akaratossága akkor sem tetszik.

Te adnál így egy esélyt a dolognak, vagy inkább lemondanád? Esetleg túl bizalmatlan vagyok, és többet gondolok ebbe, mint kellene? (Mármint, hogy szerintem fura)

aug. 19. 20:59
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Biztos, hogy lemondom holnap a talit, és szerintem tiltom is mindenhol. Most este egész sokat beszélgettünk írásban, és végig furcsának tartottam a stílusát, ahogy fogalmaz. Aztán teljesen random szóba hozta a VV Fanni esetet (elvileg megölték és a Dunába dobták). Nem igazán értem, mert teljesen másról írogattunk és minden átmenet nélkül hozta szóba. Jeleztem neki, hogy ez a téma nem igazán kedvemre való, így elalvás előtt pláne, és baromi bunkó stílusra váltott. Eszemben sincs ilyen emberrel találkozni kettesben, sőt sehogy sem. Összezavar kicsit, hogy többen is pozitív személyiségnek írták le, de nekem az a benyomásom, hogy egy problémás, akaratos, beképzelt alak. Eleinte még szimpatikusnak tűnt, de mióta szóba került a találkozás napról napra egyre ellenszenvesebb lett. Ez a meggyilkolt lány téma pedig kifejezetten felcseszett...ki tudja mi járhat a fejében, mert normális ember amúgy se talál ki ilyen randihelyszínt.

Köszi mindenkinek a választ, tuti biztos, hogy lemondom a találkozót.

aug. 19. 23:50
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem heccelni próbál direkt ezzel és jót röhög magában de az ilyen beteges barmokat ignorálni lehet csak
aug. 19. 23:55
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom, talán azt hitte jó poén ezt szóba hozni, mert leszóltam az erdős ötletét, de sajnos nekem az ilyen fajta humor nem jön be. Szóval semmiképp sem illünk össze.
aug. 20. 00:00
 14/20 anonim ***** válasza:
1%

Most komolyan azért mondasz le egy randit mert itt vad idegenek neked azt írták?

vagy már előre tudtad és felesleges volt a kérdés

aug. 20. 00:06
 15/20 anonim ***** válasza:
96%
Ez elég creepy, amúgy a legtöbb pszichopatáról jó véleménnyel vannak a társaik mert csak felszínesen ismerik őket, nagyon jó fejnek állitjak be magukat, sokszor megnyerőek, népszerűek. A sötét oldalukat viszont kevesen ismerik. Jól tetted hogy offoltad a srácot, egy igazi barom.
aug. 20. 00:19
 16/20 anonim ***** válasza:
23%
Elég kamuszagú ez a kérdés!
aug. 20. 00:32
 17/20 anonim ***** válasza:
96%

Annyira nem.

Nekem volt randim ahova a pasi borondokkel akart jonni. Mert h akkor hozzam koltozik ha tetszem neki....

WTF??

Termeszetesen azonnal tiltottam.

aug. 20. 10:13
 18/20 anonim ***** válasza:
95%
Jobb félni, mint megijedni.
aug. 20. 10:28
 19/20 anonim ***** válasza:
90%
Nem mennék el. Nem százas a pali.
aug. 20. 13:12
 20/20 anonim válasza:
Szerintem csak heggeszteni akar teged:D
aug. 26. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!