Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más is mindig "problémás"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is mindig "problémás" pasit talál? Akiről kiderül hogy ez vagy az nem stimmel, nagyon gáz valami, nem jó folytatni a dolgokat? Ráadásul van, volt mindegyiknél rossz megérzésem de nem hallgattam rá...

Figyelt kérdés
Aztán be is igazolódott hogy nem stimmel valami.. Lehet azért mert nagyon szeretnék már valakit a sok rossz után hogy szeretnék már végre boldog lenni valakivel, nem egyedül, magányosan.. Hogy lehet kiszűrni hogy ki az akivel nem érdemes elkezdeni se? Vagy ha már összejöttünk, folytatni? Az a baj hogy kevés tapasztalatom van, kevés kapcsolatom volt így nem mindig tudom kiszűrni a dolgokat. Interneten szoktam ismerkedni . Pl miből lehet tudni hogy valaki csak szexet akar, nem akar komoly kapcsolatot? Vagy hogy valami nem stimmel vele? Miből lehet tudni biztosan? Vagy hogy tényleg szeret, nem csak "megjátssza" a szerelmet? Az a baj hogy kicsit szerintem "hiszékeny" vagyok pedig nem kellene.
2022. okt. 21. 10:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hogy folytatni érdemes-e miután összejöttetek, azt előzetesen nyilván nem tudod, mert nem minden derül ki elsőre.

Hogy valaki csak szexre hajt, azt általában viszont ki lehet szűrni. Van, aki hosszasan hajlandó találkozgatni, majd ha megkapta amit akar lelép, de ez ritkább. Aki tolja a szex-témát, hamar a lényegre akar térni, az nem komolyat keres, hiába mond mást.

2022. okt. 21. 10:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb ha rossz megérzésed lesz, akkor merj rá hallgatni, és ne ismerkedj azzal a pasival, akivel kapcsolatban ilyen érzésed van.
2022. okt. 21. 10:55
 3/6 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem nincs mentálisan ép ember. Mindenkinek van deffektje.

Valamelyik kisebbségi komplexusos, más önző, valakivel tervezni nem lehet, megint más hűtlen, és a lista végtelen.

Tökéletes nincs, olyat kellene takálni akinek a tökéletlenségei deffektjei minimum nem akadályozzák az eletvitelt vagy a párkaocsolati céljaid.

Mindenképpen alkalmazkodás megalkuvás egy párkapcsolat, kompromisszumkészség is kell

2022. okt. 21. 10:56
 4/6 anonim ***** válasza:
71%

Pl pár nap után szexelni akar…

Nem akar rad költeni…

A 3# jól írta igaza van.

2022. okt. 21. 12:00
 5/6 A kérdező kommentje:
4es: pár nap netes ismerkedés,irogatás után vagy pár nappal az első randi után? Neten szoktam ismerkedni, randi előtt szoktam beszélgetni velük pár napig neten.
2022. okt. 21. 13:23
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy csak szerencsém volt, de sosem éltem toxikus kapcsolatban, sosem aláztak meg, a mai napig fel merem vállalni az exeimet attól függetlenül, hogy a kapcsolat maga nem működött és emberileg nem passzoltunk. A vőlegényem is szerintem egy jó parti, 5 év alatt egy olyan pillanat nem volt, amikor megfordult a fejemben, hogy rossz döntést hoztam, mikor igent mondtam.

Apám egy bántalmazó manipulátor volt. Az volt számomra a legnagyobb lecke, mikor megtanultam, milyen feleség nem akarok lenni egy férfi oldalán. Elég karakán vagyok ahhoz, hogy tudjak időben nemet mondani és abbahagyni az ismerkedést, ha úgy érzem, hogy az adott férfi csak megnehezíti az életem vagy tönkreteszi azt.

Persze a megcsalás és hasonlók mindig benne van a pakliban, kiderülhetnek utólag érdekes dolgok. De egy biztos, ha olyan a probléma, amivel nem tudok együttélni, javítani akarom azonnal, ha nem lehet, akkor meg nem ülök a langyos szarban. Nekem elég egy pofon ahhoz, hogy valakit halottként kezeljek utána és kizárjam az életemből. A gyerekkorom tönkretette egy ilyen férgedék, az életem hátralevő részét már nem fogom hagyni.

Egyébként nincs rá semmi fix recept. Ez intuíció és éberség kérdése. Ha nem vagy az a könnyen szerelembe eső típus és nem meséled be magadnak, hogy amit tapasztalsz, az nem is olyan rossz, akkor meg fogod úszni az ilyen alakokat. Ha valaki egy kis féreg veled és azzal nyugtatod magad, hogy megérdemelted vagy rossz napja van biztosan, akkor van egy rossz hírem: vannak dolgok, amiket az ember nem tesz meg semmilyen körülmények között. Soha. Nincs ha meg de. Na, ezekre kell figyelni. És ehhez a korai szexnek semmi köze. Tisztelhet az is és lehet emberileg teljesen oké az is, akivel az első randin egymásnak estek.

2022. okt. 21. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!