Alaplapom kettő M.2-es SSD-t tud befogadni. Az egyik tökéletes. Múltkor vettem kettőt, mindegyiket kipróbáltam, az egyik azt hittem jó, így amelyikre azt hittem rossz, azt továbbadtam (kiderült, hogy ott semmi baja)?
Figyelt kérdés
Másoláskor kiír valami hibát, vagy csak szimplán újraindul a gép tőle. Nem melegszik, megnéztem. Lehet azaz oka, hogy nincs alatta távtartó? Már rendeltem, csak fel szeretnék készülni minden eshetőségre. A raid mód az ki van kapcsolva. Valaki segíteni? Haverom is csak gyorsformázta, és tökéletes nála.2022. szept. 24. 19:19
1/6 A kérdező kommentje:
Ja bocsánat, azt kihagytam, hogy egy régi M.2-es mellé került be, azon van a rendszer stb.
2022. szept. 24. 19:19
2/6 anonim válasza:
Konfigot, típusokat írhatnal azért.
3/6 A kérdező kommentje:
ASUS ROG STRIX B450-F GAMING II alaplap
M2 2280 NVME 1TB HYNIX PC
amin pedig a rendszer van az: Crucial P1 2TB M.2 PCIe NVMe 2280 2000/1700MB/s (CT2000P1SSD8)
2022. szept. 24. 20:36
4/6 anonim válasza:
Technikai oldalról elvileg nincs semmi akadály, távtartó hiánya viszont elméletben elég lehet, hisz így simán lehet kontakthiba, azért a gép ahol ventik is vannak olyan apró rezgések vannak amik képesek esetleg annyit mozdítani hogy egy alapból nem tökéletes kapcsoalt néha-néha megszakad.
5/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. Hétfőn kiderül elvileg akkor.
2022. szept. 24. 20:43
6/6 anonim válasza:
Írd majd meg mindenképp mia helyzet, ha helyrehozta akkor is, legalább tanulunk belőle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!