Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fura megérzés első randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fura megérzés első randi előtt. Ti elmennétek?

Figyelt kérdés

Holnap lenne randim egy sráccal. Nem tudom, miért, de van egy olyan érzésem, hogy talán mégsem kellene elmennem. Vannak közös ismerőseink, egyszer találkoztunk is személyesen kb. két hete, de akkor egy szót sem váltottunk. Másnap jelölt be, és írt rám Messengeren. Mikor szóba jött, hogy randizni szeretne, egyből azzal kezdte, hogy tud egy nyugis, kellemes helyet, ami ilyen meleg időben pont jó lesz. Valamiért azonban nem akarta elmondani pontosan, milyen helyről is van szó, de aztán nagy nehezen kibökte, hogy egy a városunktól elég távol eső erdőbe szeretne menni. Finoman szólva sem tetszett az ötlet, aztán kicsit furán is reagált, hogy én nem szeretnék így elsőre odamenni. Sikerült megegyezni abban, hogy végül egy kávézóba ülünk be, de most este megint írta, hogy reméli, kedvet kapok az erdőhöz, mert ott jó hűvös van. Hiába kérdeztem többször is, nem tudott értelmes választ adni arra, hogy miért akar első randin egy 20 km-rel arrébb lévő erdőbe vinni, ahol nincs semmi.

A közös ismerőseink szerint full normális srác, mindenki jó véleménnyel van róla, akit kérdeztem, és egyébként kifejezetten helyes is; külsőre abszolút az esetem, de mégis van egy olyan érzés bennem, hogy jobb lenne lemondani ezt a talit. Nem lenne vele más bajom, de zavar, hogy ennyire erőszakosan jön ezzel az erdő dologgal. Lehet, csak szereti a természetet, de az akaratossága akkor sem tetszik.

Te adnál így egy esélyt a dolognak, vagy inkább lemondanád? Esetleg túl bizalmatlan vagyok, és többet gondolok ebbe, mint kellene? (Mármint, hogy szerintem fura)

aug. 19. 20:59
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
86%

"távol eső erdőbe szeretne menni."

Ne menj, tiltsd inkább le. Még a végén megerőszakolna, elásna

és nem túlzok!

aug. 19. 21:02
 2/20 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem ismeretlennel semmi esetre se menj erdőbe...

De ha mindenképpen elakarsz menni vele akkor legalább pár ember tudjon róla, hogy kivel és hova fogsz menni. Bár én a helyedben nem mennék. Lehetne annyi esze, hogy nem erdőbe hív ahol nincs semmi, még akkor sem, hogyha amúgy normális srác.

aug. 19. 21:03
 3/20 anonim ***** válasza:
97%
Nem mennék az erdőbe.
aug. 19. 21:16
 4/20 anonim ***** válasza:
96%
Én még randira se mennék vele ezek után nyilvános helyre.
aug. 19. 21:18
 5/20 anonim ***** válasza:
14%

1.

tudod hogy hány jel jellegű gyilkosság történik magyarországon?

elmondom nagyobb az esély hogy egy tégla rádesig!

ráadásul az ismerősei kőre is ismertek.

ne hallgass az előző válaszokra ezen az oldalon csak negatív dolgokat szoktak írni!

az erdőbe ne menj vele először menjetek máshova!

aug. 19. 21:27
 6/20 anonim ***** válasza:
37%
Menj el vele nyugodtan, de legyen nalad kés, balta, pisztoly.
aug. 19. 21:31
 7/20 anonim ***** válasza:
96%
Nem mennék el erdőbe, sőt ha erőlteti, akkor sehova.
aug. 19. 21:45
 8/20 anonim ***** válasza:
96%
Figyelj en lany vagyok, termeszet rajongo de eszembe se jutna egybol elso randin “menjunk erdobe”😅 wtf. Meg azt se mondana legalabb hogy menjetek kirandulni. (Megis mit csinalnatok este az erdoben) Ez nagyon para. Szerintem mond le, mert ha komolyan gondolkodna tudhatna hogy ez ijeszto plusz a kedvedben is jarhatna ha megkerdezne te mit szeretnel…
aug. 19. 22:34
 9/20 anonim ***** válasza:
97%
Menj randira vele kávézóba és csak olyan helyre ahol emberek vannak. Ha majd pár hét vagy hónap múlva megbízol benne akkor menj vele túrázni. Addig csak nyilvános helyre menj 41f
aug. 19. 23:29
 10/20 anonim ***** válasza:
87%

En mindig a megerzesemre hallgatok

Eddig bejott 😁

aug. 19. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!