Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerinted miért viselkedik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted miért viselkedik így egy 28 éves nő?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Június elején ismertem meg ezt a nagyon csinos, dekoratív, humoros, vicces lányt. Azóta elég sokat találkozgattunk már, iszogattunk, beszélgettünk, sétáltunk a Duna partján, elmentünk az éjszakába kocsmázni (na, erre külön visszatérek, itt mit művelt az este végén!), stb, tehát elég sűrűn láttuk már egymást ahhoz képest, hogy csak 2 hónapja randizgatunk.Én bókolok neki, kisebb ajándékokkal lepem meg (csoki, pia, semmi extra), amikor megyek, dalszövegeket írtam már róla, énekeltem el neki, mert hobbiszinten rappelek, minden nap írok neki, érdeklődöm felőle. Az a helyzet, hogy minden egyes randi után 2-3 (rekord eset a 4 nap volt!) napra eltűnik, de szó szerint képzeld el! Se egy visszajelzés messengeren, hogy nem érek rá, sorry (pedig megnézi), se semmi, majd miután eltelt ez a pár nap, ismét felbukkan, és újra találkozunk, beszélgetünk, csinálunk programot.

Fontos megemlítenem, hogy nem feküdtünk még le! Egyszer sem, sehogy sem! Ez nem történt meg!

Az egyik leges legmellbevágóbb cselekedete pedig az volt, hogy amikor elmentünk együtt kocsmába, és éjfélig ittunk, valamilyen férfi ismerősével beszélte le viberen, hogy jöjjön érte, nemsokára hazamenne. Nos, ez a kocsma konkrétan 10 percre volt a lakásától! A pasi pedig ugrott, egy 15 perccel később már ott is volt érte, de én akkor úgy berágtam rá, hogy taxit hívtam, és én is hazamentem.

Felhoztam ezt neki, megbeszéltük azóta, bocsánatot kért. Ez idáig rendben, én is elengedtem azt az estét...

De azt továbbra sem tudod hova tenni, hogyha valakivel randizgatok, ismerkedem, és szimpatikus is nekem a másik, akkor miért van az, hogy jófej vagyok, kedves vagyok, bámulatos vagyok, mikor velem van, aztán ha különválunk, utána megint napokig sz*rok a másikra, majd végül ismét felbukkanok, ismét szánok rá 1-2 órát....? És ez így megy már 2 hónapja!

Gondoltam arra, hogy talán lehet valakije. ...(?) ...esetleg lelki akadályok miatt viselkedik így? Esetleg nem is akar ő semmit komolyat?

Lányok! Milyen ok(ok)ból viselkedik így egy nő?

aug. 15. 18:52
1 2 3 4 5 6
 41/57 A kérdező kommentje:
40-es az a gyerek novemberben 9 éves, és nem ő neveli most. Többször voltam is nála, a gyerek csak hétvégente van vele, mert nem tudja ellátni a felügyeletét.
aug. 16. 16:28
 42/57 anonim ***** válasza:
48%

Ez egyre érdekesebb.

Tehát 19 évesen szült (18 évesen esett teherbe). Oké, nagy volt a szerelem, becsúszott a gyerek, ilyen előfordul.

De miért nem ő neveli most? Miért nem tudja ellátni a felügyeletét? És korábban el tudta? Állást változtatott és nem volt tekintettel a gyerekre?

Innentől már jobban érdekelne az, hogy a gyerek ezt hogyan élte meg. Ill., hogy az anya miért vállalta el ezt az állást, ha emiatt a gyerekét az apához kellett költöztetnie?

Ha én randiznék azzal a nővel, akkor olyanok járnának a fejemben, hogy mennyire gyerekszerető, menyire önzetlen, mennyire tud felelősséget vállalni ez a nő. Lehet, hogy mindenre van ésszerű magyarázat, és önzetlen, jó anya, de ez így elég furcsa élettörténet.

Ui. én természetesen abból indulnék ki, hogy ha ebből tartós kapcsolat lesz, akkor közös gyerek is lenne. A nő 28 éves, te 31 éves vagy, logikus, hogy nemcsak egymás mellett élnétek évtizedeken át. Akkor viszont fontos kérdés, hogyan viszonyul a gyerekéhez - amit a mostani helyzetből lehet látni.

aug. 16. 16:39
 43/57 A kérdező kommentje:

42-es nem akar gyereket már, éppen azért, mert tudja, hogy nem bírná, és ezt nyíltan ki is mondta. Őszintén, engem ez nem igazán zavar, mert én sem vágyom saját gyerekre ebben a világban, ahol 3-4 év után válnak az emberek, sok az egyedülálló szülő, az anyagi terhek könnyebbek sosem lesznek.

Igen, olyan munkája van, ami mellett a gyerek sínylené meg a vele való együttélést. De úgy gondolom, ez a rész meg aztán végképp nem rám tartozik. Engem csak ő érdekel, de én sem gondolkozom gyerekvállalásban.

aug. 16. 16:43
 44/57 anonim ***** válasza:
77%

Az igen... 🤦🏻‍♀️ Klassz kis nő ez is, hibátlan jellem, varázslatos személyiség, bizonyára patent pszichés állapot, szép élettörténet 28 évesen.

... majdnem. De a lényeg úgyis ez: "nagyon csinos, dekoratív, humoros, vicces lány". Emiatt minden el van nézve, és most is rajta kattogsz.

Még hogy nem a külsőn múlik a siker... 😒🖕

33N femcel (igazodva a bevett gyakorlathoz)

aug. 16. 17:05
 45/57 A kérdező kommentje:

44 jaa, hogyha valaki nem akar 2-3 gyereket, uram bocsá' egyet se (mint én ), akkor már nem is lehet értékes ember?

Ezzel magadat minősíted, és egyre többen vannak ezzel a gyerekvállalás témakörrel így. Nem mindenkinek a gyerekvállalás az életcélja, illetve nem mindenki szülőtípus. Én örülök neki, hogy nagy már lánya, ha nagyon kicsi lenne, nem is akarnék vele túl sokat tervezni, mert nem bírom a kisgyerekeket, ez van. A lánya már 3.osztályba megy, értelmes, nem vágja földhöz magát, stb. Szerintem jobb ez így, mintha gyereket vállalna egy olyan ember, aki eleve nyűgként tekint rá, akármilyen gonoszul is hangzik ez.

aug. 16. 17:10
 46/57 anonim ***** válasza:
67%
45: Nem jött össze a szövegértelmezés. Higgadj le. Itt nem az a probléma, hogy akár ő, akár te nem akartok 2-3 gyereket. Hanem hogy mivel ugye nagyon szép és vicces, el van nézve neki a kérdésben leírt viselkedés is, meg az is, hogy 28 évesen van egy 9 éves gyereke, akit még csak nem is ő nevel, házas is volt már stb., meg még ki tudja, mi. Ahelyett, hogy egyszerűen dobnád a pitsába. Biztos ritka nagy kincs a drága...
aug. 16. 17:20
 47/57 A kérdező kommentje:

46 nem értem a problémádat. A viselkedése tényleg kétséges, egyetértek.

Az viszont egyikünkre sem tartozik, miért szült 19 évesen, miért házasodott meg, miért vált el. Vagyis nekem elmondta, de ez nem tartozik a kérdésemhez. Írtam, hogy én is voltam házas, én is elváltam na bummm.... és csak 31 vagyok.

Nem értem, mirefel ez a magas ló, elég sok ismerősöm házasodott meg fiatalon majd váltak el pár év múlva, többen gyerekkel, mások gyerek nélkül. Végül a többségnek lett új kapcsolata.

aug. 16. 17:25
 48/57 anonim ***** válasza:
33%

Annyi csak a probléma, hogy ezen a felületen vagy akár élőben jönnek nekünk, inceleknek és femceleknek azzal, hogy mi azért nem kellünk a kutyának se', azért néznek levegőnek minket, mert hatalmas problémák vannak a személyiségünkkel, a pszichés egészségünkkel, az életvezetésünkkel stb., minden mással, deee biztos nem a külsőnkkel.

Erre tessék. De volt ennél "szebb" példa ma is egy másik kérdésben. Ilyen emberek kelendőek, van rájuk érdeklődő, összejönnek nekik kapcsolatok, házasságok vagy amit akarnak. Biztos sokat "önfejlesztett" ez a lány is, és teljesen rendben van most is, meg volt mindig is. Aha... Lófszt. Jól néz ki. Ennyi. Gondolom, te is meg az említett ismerőseid is.

aug. 16. 17:35
 49/57 A kérdező kommentje:

Hát a külsőmre valóban nem panaszkodtak még a csajok...😁 a kérdésem alanya is gyakran dicsér meg, hogy jól nézek ki, jó az illatom, hasonlók. Tényleg csak az eltünéseinek okát érteném meg, mert amúgy nem érzem annyira esélytelennek a kapcsolatot vele...

Hát ilyen a világ. Külső megfog, belső megtart, mondjuk nekem a személyisége is nagyon tetszik, amennyit én látok belőle mikor együtt vagyunk. Szerintem nem a külsőre mennek az emberek, hanem arra, hogy ne unatkozzunk a másik mellett, legyen életvidám, izgalmas, kedves, igényes. De azért, mert valakinek nem jön össze (monentán nekem sem jött még össze, amire vágyom🤷‍♂️) nem a másikra kell haragudni, akinek könnyebben összejön az élet.

aug. 16. 17:43
 50/57 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj!

Leírom a koràbbi véleményemet még szebben,szàmos érvvel alàtàmasztva.

A helyzet az, hogy engem amennyiben érdekel egy férfi, konkrétan mosdóba is telefonnal megyek,hàtha keres, tovàbbà a szívem kiugrik a helyéből, amint meglàtom, egymáshoz érhetünk.Ha ő nem kommunikál,én keresem, annyira hiànyzik,de legalábbis kifejezem ezt felé.Így viselkedem azzal, akiért oda vagyok.

Ezzel szemben minden màs udvarolni próbáló esélytelen,ők azok a kategória, akikkel akkor és úgy jó kommunikàlok, ahogy úri kedvem diktàlja.Ez a különbség.

Te ezt a nőt akkor sem érdekled,ha a fejedben pörögsz.Időtöltés vagy szàmàra és haver,a potenciális jelölt meg nyilván körbeudvarolja mindeközben, történnek is dolgok,ez szinte fix.Onnan tudom, hogy fiatal nő vagyok,aki nincs fàból,mint ahogy egyik ember sem.

Ez nem kettőtők degradàlàsàról szól, hanem a csúf igazságról.

aug. 16. 18:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!