Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van olyan nő, aki ismerkedne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő, aki ismerkedne egy 27 éves férfival, de nem ismerkedne egy 29 évessel? Van olyan nő, aki ismerkedne egy 28 éves férfival, de nem ismerkedne egy 30 évessel?

Figyelt kérdés
Ilyen 2 évek számítanak valakinek bármit? Hogyha a másik X éves, akkor ismerkednék vele, de ha X+2, akkor már nem?
2023. máj. 11. 19:35
 1/9 anonim ***** válasza:
88%

Igen. Van egy határ. Ha valaki a határ alatt van pont, akkor az x+2 éves a határ fölött.

Kivételek lehetnek, de ahhoz sok egyéb dolog kell. Tehát pl ha ismerek régóta egy x+2 éves pasit, aztán elkezdünk közelebb kerülni egymáshoz és minden klappol, akkor lehet esélye, de ha rögtön ismerkedés a cél, akkor kizárom emiatt.

2023. máj. 11. 19:38
 2/9 anonim ***** válasza:
45%
Igaz férfi vagyok, de szerintem ez hülyeség. Max ilyen tinikorban amikor a csaj 15, akkor pl. nem ismerkedne 20 évessel. Ilyet el tudok képzelni. Bár ott is az a menő, ha valakinek idősebb palija van (gyakori a 8-10 éves korkülönbség is). Azt el tudom kepzelni, hogy magánál fiatalabbal nem szeretne a csaj ismerkedni. Pl. 25 éves a nő és min. 25 éves legyen a srác. De most abból miért csinálna gondot, hogy 27 vagy éppen 29 éves a fickó? 2 év az semmi ennyi idős korban
2023. máj. 11. 19:39
 3/9 anonim ***** válasza:
71%
Igen, van. Van egy határ. Házas vagyok, szóval már nem aktuális, de ha az lenne, akkor így 28 évesen max. 35 évesekkel ismerkednék. Ez azt jelenti, hogy egy tinderen beállítanám, hogy max. 35 éveseket mutogasson, ahogy társkeresőn is egy szűrő lenne. Ahogy, ha valamiért elsőre megtudnám arról, aki randira hív, hogy 36 éves, és nem érzem első látásra azt, hogy ő az én emberem, akkor biztosan nemet mondanék. De azért, ha spontán megismerkedem valakivel és közel kerülnénk egymáshoz, azt érezném, hogy ő a hű meg há, akkor azért 37 évesen nem kosaraznám ki. Ehhez viszont úgy kell alakulnia, hogy előbb ismerjem meg jól, és csak utána tudjam meg a korát.
2023. máj. 11. 19:51
 4/9 anonim ***** válasza:
49%

Igen, lehetséges, hogy van ilyen.

Nálam nem pontosan ilyen, de fiatalabbal nem ismerkedek. Ha idősebb, ok, de ha fiatalabb bármennyivel, az nem ok. Nem érdekel, hogy az egyik két nappal idősebb, a másik meg annyival fiatalabb. Nekem ez zavaró, és nem szívatnám meg egyikünket sem, mert tudom, hogy végig zavaró lenne úgyis, nem tudnám elfogadni.

2023. máj. 11. 20:21
 5/9 anonim ***** válasza:
71%

Igen, főleg, ha az életkor már eleve necces volt.

Ennyi erővel, ha ismerkedik 30 évessel, akkor 32-vel is, és így tovább 100-ig.

Szóval igen, nagyon is lehet.

2023. máj. 11. 20:28
 6/9 anonim ***** válasza:
56%
Ha én max. 5 évvel idősebbet keresek, akkor a +5 év már eleve felső határ, de esetleg még belefér. A 7 év viszont már semmiképpen.
2023. máj. 11. 20:30
 7/9 anonim ***** válasza:
44%
Hát nem tudom. Most pl 38 a korhatár, de megfog egy 40 éves akkor nem mondom azt hogy nem. Sztm ilyen formába "hülye" akinek 1 2 év ennyit számít.
2023. máj. 12. 00:32
 8/9 A kérdező kommentje:
5. Így értem, ahogy a 7-es is mondja, hogy igazából a kor nem számít, ha ránézésre (és utána emberileg is) tetszik a másik.
2023. máj. 12. 07:00
 9/9 anonim ***** válasza:

Nálam van egy határ, ami fölött nem ismerkedem, mert már a határ maga is necces számomra... nálam 16-17 évvel idősebbel ismerkednék még, de annál idősebbel nem, mert félnék, hogy később az életszakaszbeli különbségek és a biológiai tényezők miatt baromi nagy problémák lépnek fel... én nem akarok egy olyan kapcsolatba belemenni, ahol majdhogynem garantálható, hogy egészséges éveimben ápolhatok egy magatehetetlen embert, nem tudunk együtt elmenni utazni, szórakozni... ha meg nélküle megyek, vagy veszek fel ápolót, akkor mindenféle r...cnak meg rosszéletűnek elmond mindenki.

Illetve tudom, valószínűleg hülye berögződések miatt, de fiatalabbal nem szívesen.

És ezek nem függnek attól, hogy néz ki az illető meg mennyire bizserget meg, ha ránézek.

2023. máj. 12. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!