Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő, aki ismerkedne egy 27 éves férfival, de nem ismerkedne egy 29 évessel? Van olyan nő, aki ismerkedne egy 28 éves férfival, de nem ismerkedne egy 30 évessel?
Igen. Van egy határ. Ha valaki a határ alatt van pont, akkor az x+2 éves a határ fölött.
Kivételek lehetnek, de ahhoz sok egyéb dolog kell. Tehát pl ha ismerek régóta egy x+2 éves pasit, aztán elkezdünk közelebb kerülni egymáshoz és minden klappol, akkor lehet esélye, de ha rögtön ismerkedés a cél, akkor kizárom emiatt.
Igen, lehetséges, hogy van ilyen.
Nálam nem pontosan ilyen, de fiatalabbal nem ismerkedek. Ha idősebb, ok, de ha fiatalabb bármennyivel, az nem ok. Nem érdekel, hogy az egyik két nappal idősebb, a másik meg annyival fiatalabb. Nekem ez zavaró, és nem szívatnám meg egyikünket sem, mert tudom, hogy végig zavaró lenne úgyis, nem tudnám elfogadni.
Igen, főleg, ha az életkor már eleve necces volt.
Ennyi erővel, ha ismerkedik 30 évessel, akkor 32-vel is, és így tovább 100-ig.
Szóval igen, nagyon is lehet.
Nálam van egy határ, ami fölött nem ismerkedem, mert már a határ maga is necces számomra... nálam 16-17 évvel idősebbel ismerkednék még, de annál idősebbel nem, mert félnék, hogy később az életszakaszbeli különbségek és a biológiai tényezők miatt baromi nagy problémák lépnek fel... én nem akarok egy olyan kapcsolatba belemenni, ahol majdhogynem garantálható, hogy egészséges éveimben ápolhatok egy magatehetetlen embert, nem tudunk együtt elmenni utazni, szórakozni... ha meg nélküle megyek, vagy veszek fel ápolót, akkor mindenféle r...cnak meg rosszéletűnek elmond mindenki.
Illetve tudom, valószínűleg hülye berögződések miatt, de fiatalabbal nem szívesen.
És ezek nem függnek attól, hogy néz ki az illető meg mennyire bizserget meg, ha ránézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!