Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerinted miért viselkedik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted miért viselkedik így egy 28 éves nő?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Június elején ismertem meg ezt a nagyon csinos, dekoratív, humoros, vicces lányt. Azóta elég sokat találkozgattunk már, iszogattunk, beszélgettünk, sétáltunk a Duna partján, elmentünk az éjszakába kocsmázni (na, erre külön visszatérek, itt mit művelt az este végén!), stb, tehát elég sűrűn láttuk már egymást ahhoz képest, hogy csak 2 hónapja randizgatunk.Én bókolok neki, kisebb ajándékokkal lepem meg (csoki, pia, semmi extra), amikor megyek, dalszövegeket írtam már róla, énekeltem el neki, mert hobbiszinten rappelek, minden nap írok neki, érdeklődöm felőle. Az a helyzet, hogy minden egyes randi után 2-3 (rekord eset a 4 nap volt!) napra eltűnik, de szó szerint képzeld el! Se egy visszajelzés messengeren, hogy nem érek rá, sorry (pedig megnézi), se semmi, majd miután eltelt ez a pár nap, ismét felbukkan, és újra találkozunk, beszélgetünk, csinálunk programot.

Fontos megemlítenem, hogy nem feküdtünk még le! Egyszer sem, sehogy sem! Ez nem történt meg!

Az egyik leges legmellbevágóbb cselekedete pedig az volt, hogy amikor elmentünk együtt kocsmába, és éjfélig ittunk, valamilyen férfi ismerősével beszélte le viberen, hogy jöjjön érte, nemsokára hazamenne. Nos, ez a kocsma konkrétan 10 percre volt a lakásától! A pasi pedig ugrott, egy 15 perccel később már ott is volt érte, de én akkor úgy berágtam rá, hogy taxit hívtam, és én is hazamentem.

Felhoztam ezt neki, megbeszéltük azóta, bocsánatot kért. Ez idáig rendben, én is elengedtem azt az estét...

De azt továbbra sem tudod hova tenni, hogyha valakivel randizgatok, ismerkedem, és szimpatikus is nekem a másik, akkor miért van az, hogy jófej vagyok, kedves vagyok, bámulatos vagyok, mikor velem van, aztán ha különválunk, utána megint napokig sz*rok a másikra, majd végül ismét felbukkanok, ismét szánok rá 1-2 órát....? És ez így megy már 2 hónapja!

Gondoltam arra, hogy talán lehet valakije. ...(?) ...esetleg lelki akadályok miatt viselkedik így? Esetleg nem is akar ő semmit komolyat?

Lányok! Milyen ok(ok)ból viselkedik így egy nő?

aug. 15. 18:52
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
91%

Milyen sorsunkat?Azt, hogy összejöttünk valakivel, aki mert is lépni?... Szerintem inkább az érdemli meg,aki hónapokig húzza az időt, aztán koppan.

Vagy azért,mert ő töketlen vagy mert alapból rossz ajtón kopogtat és észre sem veszi.

aug. 16. 06:39
 32/57 A kérdező kommentje:

Sziasztok, akkor sorban válaszolok!

Valaki ráérzett, nem volt ez "kimondva", hogy mi randizgatunk, egy ismerősömön keresztül ismertem meg a lányt, és ráírtam, elhivtam találkozni. Aztán ezek a találkozások besűrűsödtek. Tény, nem úgy állítottunk oda egymáshoz, hogy "ma randizunk akkor".

Ugyanakkor egyre rendszeresebben a tudtára adom, különböző módon, hogy fontos nekem, el tudnám képzelni több legyen ebből az ismerkedésből, időtöltésből, de a lány részéről azon kívül, hogy nagyon kedves, nagyon jófej velem, semmi erre irányuló, egyértelmű visszajelzés nincs.

Ezek a bizonyos napokra "eltűnések" is olyanok, hogy elérhető, de teljes mértékben figyelmen kívül hagy. Ha hívom, kinyom, ha írok, nem válaszol. Akkor találkozunk csak, amikor éppen neki van hozzá kedve. Van körülötte valami rejtélyes fal, ezt így tudnám megfogalmazni, ami mögött fogalmam sincs mi játszódik.

Egyszer felhoztam neki, van-e kedve a 4 napos hétvégén csinálni egy 2 napos programot, nálam alvással. Nem igazán ugrott rá a felkínált lehetőségre, alkalomra, azt mondta, átgondolja.

Igen, 2 hónapja úgy találkozgatunk átlagosan heti 2 alkalommal 1-2 órát, hogy semmi nem történik. Magáról keveset árul el, inkább rólam szeret beszélgetni. Egyébként az exem, akit feleségül is vettem, és vele 4 évig voltunk házasok, szintén 6 hónapig úgy találkozgatott annak idején velem, hogy semmi nem történt. Ebből kiindulva, nem biztos, hogy baj az, ha nem ugrunk mindjárt egymás ágyába, csak furcsa nekem ebben valami,.főleg az a kocsmás este, amikor az az ismeretlen csávó egyből pattant érte, miután írt. Ki pattanna azonnal valakiért, aki éppen iszogag egy másik férfival egy helyen??! Tuti nem az exe, épeszű ex ilyet nem csinál, ha igen, akkor az ritka megalázó, márpedig én így gondolom....

Mindazonáltal, csak azért, mert testiség, vagy érzelmi kötődés részéről még nem alakult ki 2 hónap alatt, nem gondolom, hogy ennyi mocskot kéne erről a lányról feltètelezni, mert valóban akármi is lehet a háttérben, akár lelki ok is...

És magamat se gondolom madárnak azért, mert nem akarom elijeszteni azzal, hogy hirtelen rámászom, és meg****om.... persze franc tudja, mi kell a nőknek. Bonyolultak...

aug. 16. 06:44
 33/57 anonim ***** válasza:
81%
Ez egyáltalán nem bonyolult csak te bele vagy zúgva ezért nem akarod látni a fától az erdőt! Ô koránt sem érdeklődik irántad olyan szinten mint te iránta, csak talonban tart, az orrodnál fogva vezet. Rajtad múlik, hogy hagyod-e hogy továbbra is bohócot csináljon belőled vagy végre megszabadulsz tőle.
aug. 16. 06:47
 34/57 A kérdező kommentje:

Bocsánat, de az a pasi is jó nagy madár lehet mondjuk, akinek megírta, hogy velem tátrateázik épp (megírta ezt is), és az meg így is érte jött, mintha kb a barátnőjével cseverészne valami kávézóban.

Lehet, hogy nem vagyok elég határozott, gyors, és ezért páran férfiatlannak vagy bohócnak gondoltok, de akkor a másik csávó se semmi... jó, egyébként hozzáteszem, az égvilágon semmilyen bizonyíték nincs rá, hogy vele összejárkálnának, nem említett ilyet, természetesen viselkedett, előttem írt rá az emberre, tehát az is lehet, hogy ő maga (is?) fiúbarát.

aug. 16. 07:04
 35/57 A kérdező kommentje:

#19 miről árulkodik a viselkedése?

Mert igazából nem azért írtam ki a kérdést, hogy akár engem bohócozzunk, madarazzukk, akár a lányt sértegessük, hogy tuti 3 faszija van, kötődésre képtelen sz*r alak! Ennél tovább nem láttok??Tényleg ennyire nagy baj ez 2024-ben, hogy 2 hónapon belül nem egymás ágyában köt ki két ismerkedő ember?!

Ha meg az első héten megfektettem volna és ugyanezt a kérdést ezzel az egy kis eltéréssel írtam volna ki, most mindenki ribizlizné a nőt, hogy csak a kefélésre megy, komolytalan...

Ha 2 honapig beszélgetünk, sétálgatunk, programozunk ágy nélkül, akkor meg azért szidjátok néhányan az embert?!

Tényleg elqrvult a világ...

aug. 16. 07:42
 36/57 anonim ***** válasza:
81%
Te durán nem akarod látni a valóságot. Nem arról van szó, hogy két ember őszinte vonzalommal van egymás iránt de nem sietik el a dolgokat, hanem itt arról van szó, hogy magasról letojik téged ez a nő igazából, több vasat tart a tűzben és te csak az egyik ilyen vas vagy. Hát további kellemes önáltatást kívánunk.
aug. 16. 08:18
 37/57 A kérdező kommentje:

36-os. Jó, lehet, hogy igazad van, van erre is esély,nem ismerem még a lányt.

Viszont azt jogosan kikérhetem magamnak, hogy akár engem azért alázzon más, beteg értékrendű, erkölcstelen, romlott ember, mert nem fektettem meg az első adandó alkalommal, amikor talán lehetőségem lett volna rá, és azt is kikérném az ismeretlen hölgy nevében is, hogy sz*r alak lenne, vagy egy qrva, mert nem feküdt 1-2 hét után alám!

Gyerekek, ne már! Komolyan! Ha ennek a történetnek az ellenkezőjét írtam volna most ki, már lenne 10 olyan komment, hogy menjek nemibeteg gondozóba szűrésre, vagy hagyjam a fenébe, mert biztos másnak is úgy odadobja magát mint más a használt ruháját a rászorulóknak... szóval értitek, nem az a baj, hogy figyelmeztettek arra, vigyázzak, mert az is lehet, van valakije, hanem azzal a néhány rosszindulatú, mocskos lelkivilágú, érzelemmentes emberrel van csak bajom, akik ismeretlenül már aláznak, bántanak, sértegetnek egy fiatal kis nőt, akiről 8 mondatot hallottak azért, mert nem értem a magatartásának bizonyos szegmenseit, illetve én vagyok a madár, meg a csajozni nem tudó béna gyerek...

Tisztelet és köszönet mindenkinek, aki értelmes, normális választ adott, vagy bölcsen figyelmeztetett, mindezt úgy, hogy se a lányt nem szidta, se engem! Nektek megy a zöld kéz!

aug. 16. 15:44
 38/57 anonim ***** válasza:
51%

34:

" jó, egyébként hozzáteszem, az égvilágon semmilyen bizonyíték nincs rá, hogy vele összejárkálnának, nem említett ilyet, természetesen viselkedett, előttem írt rá az emberre, tehát az is lehet, hogy ő maga (is?) fiúbarát"

Lehet, hogy van egy rakás ilyen fiúbarátja, mint ti, aztán valójában leszbikus. :-)))

aug. 16. 15:51
 39/57 A kérdező kommentje:

38-as nem leszbikus, több férfi, gyerek, és házasság is volt az életében, akárcsak nekem...

Ő 1 éve vált el állítólag.

aug. 16. 15:58
 40/57 anonim ***** válasza:
74%

Na várjál, várjál!!!!!!!!!!!!!

Miért 38 válasz után írsz le ilyen fontos dolgot?????????????

Eszerint a nőnek van gyereke?

És gondolom ő is neveli, ugye?

Hát az rengeteg dolgot megmagyaráz!

Először is, hogy sokszor nincs ideje válaszolni csak épp átfutja a neki küldött üzenetet.

Másrészt, hogy nem ér rá akármikor és nincs ideje 2 napot veled tölteni egyhuzamban.

És igen, akkor találkoztok, amikor neki van hozzá kedve - azazhogy akkor, amikor meg tudja oldani a gyerek felügyeletét.

aug. 16. 16:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!