Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt nektek olyan hogy valaki pár randi után mondta hogy pár éven belül szeretne gyereket? Úgy hogy 2 éven belül megszületik. 28 éves férfi. Nem szeretne "későn" gyereket. Van már 2gyerekem.. Nem tudom mi legyen..
Bemondtam volna neki, h én meg egy tiramisut szeretnék.
Komolytalan az ilyen fràter, el kell küldeni a f@szra.
Igen, még a válásom elején akivel összejöttem. Már volt egy még pelenkás gyerekem. Én 37 voltam, ő 42, és régről ismertük egymást. Belementem. A masodik évfordulónk előtt pár nappal szültem. Rossz hogy egy viszonylag friss kapcsolatban alig van időnk egymásra, fiatalabban ebbe így egész biztos hogy nem mentem volna bele!
A te esetedben vagy valóban ennyire gyereket akar, hogy kb mindegy kitől, vagy nagyon önbizalomhiányos és így akar magához kötni. Én nem mennék bele.
Neked már van gyereked, így vakószínűleg tudod, mennyi mindennek kell szerencsésen együttállni ahhoz, hogy a gyerek jó helyre szülessen elsősorban stabil és biztonságos kapcsolatnak. Aminek a megalapozása másfél-két év minimum. Ez még simán lehet a rózsaszín köd időszaka, amikot még nem látjuk reálisan a másikat, a hibáit, nem csiszolódtunk össze, nem kellett konfliktusokat kezelni. Ha két éven belül már szülést akar, akkor még bőven a rózsaszín köd időszakában akar teherbe ejteni. De eleve az sem úgy megy, hogy én akarom és már jön is... Simán lehet, hogy fél-egy év alatt sikerül egyáltalán teherbe esni (akkor is, ha korábban mással könnyen ment). Stabil egzisztencia megvan hozzá?
Én biztos nem mennék így bele, megmondanám, hogy oké, ha minden jól alakul, akkor másfél-két év után elkezdhetünk próbálkozni, de előbb szeretném a kapcsolatot felépíteni, megalapozni, mert ha nem érzem magam biztonságban mellette, akkor nem fogok szülni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!