Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt nektek olyan hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt nektek olyan hogy valaki pár randi után mondta hogy pár éven belül szeretne gyereket? Úgy hogy 2 éven belül megszületik. 28 éves férfi. Nem szeretne "későn" gyereket. Van már 2gyerekem.. Nem tudom mi legyen..

Figyelt kérdés
2024. ápr. 28. 10:14
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Sok férfi szeretne amúgy saját gyereket? Arra gondoltam hogy ha mással jönnék össze lehet más is szeretne saját gyereket...
2024. ápr. 28. 13:53
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem majdnem mindenkiben benne van hogy majd egyszer szeretne saját gyereket, akinek nincs.

Én is így voltam vele. Nekem már van, 40 évesen már nem szeretnék többet vállalni. De ezt ki is mondom ismerkedéskor...

2024. ápr. 28. 14:27
 13/15 anonim ***** válasza:
Akinek nincs, majdnem mindenki szeretne sajátot, igen. Nem mindenki, de lehet egyszerűbb, ha olyanokkal próbálkozol, akinek szintén van már.
2024. ápr. 28. 14:59
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem értem miért lepődnek még mindig az emberek azon, hogy a másik fél gyereket akar. Évezredek óta így van, elárulom, hogy a párkapcsolatot is erre találták ki, nem azért hogy együtt bulikàzzanak meg travel addictet játszanak a párocskak...Ha már nem akarsz több gyereket, légy fair és keress egy anyukàt magad mellé.
2024. ápr. 28. 18:29
 15/15 anonim ***** válasza:
Ja bocs. Vagyis apukàt keress akkor.
2024. ápr. 28. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!