Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok ha egy 28 éves férfi kincskereső randira hívna?
Figyelt kérdés
Szóval van ez a férfi, akivel még csak egy randink volt és most 2. randinak felvette hogy elmehetnénk egy parkba és ott megoldhatnénk egy kincsekeresési rejtvényt...ez nekem nagyon furcsa ennyi idősen.2022. aug. 29. 16:56
1/18 anonim válasza:
Ja!
Mint József Attila jegyzeteiben:
Lám, itt van a kincs, ami nincs.
Eszednél legyél!
2/18 anonim válasza:
Az a kincs a bugyidban van, kiscsillag.
3/18 anonim válasza:
Elég koszos hobbi.
A fémdetektor használata amúgy is engedèlyhez kötött.
Szíved joga skipelni
4/18 A kérdező kommentje:
Nem azért írom ezt, mert naív vagyok, ő nem az fajta aki arra utazik, hogy ágyba vigyen, ő ezt a kincskeresést full komolyan gondolja.
2022. aug. 29. 17:03
5/18 anonim válasza:
#3 Szó sem volt fémdetektorról...
7/18 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszene, eredeti ötlet és én élvezem ezeket.
8/18 anonim válasza:
Én is élvezném, de mondjuk nem a második randin. (Ha meg előtte nem ismertétek egymást, akkor pláne).
9/18 anonim válasza:
Simán. Olyasmi lehet gondolom, mint a geocaching, az pedig népszerű (és nem gyerekes) hobbi.
10/18 anonim válasza:
Azért nem egy eldugott parkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!