Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerinted miért viselkedik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted miért viselkedik így egy 28 éves nő?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Június elején ismertem meg ezt a nagyon csinos, dekoratív, humoros, vicces lányt. Azóta elég sokat találkozgattunk már, iszogattunk, beszélgettünk, sétáltunk a Duna partján, elmentünk az éjszakába kocsmázni (na, erre külön visszatérek, itt mit művelt az este végén!), stb, tehát elég sűrűn láttuk már egymást ahhoz képest, hogy csak 2 hónapja randizgatunk.Én bókolok neki, kisebb ajándékokkal lepem meg (csoki, pia, semmi extra), amikor megyek, dalszövegeket írtam már róla, énekeltem el neki, mert hobbiszinten rappelek, minden nap írok neki, érdeklődöm felőle. Az a helyzet, hogy minden egyes randi után 2-3 (rekord eset a 4 nap volt!) napra eltűnik, de szó szerint képzeld el! Se egy visszajelzés messengeren, hogy nem érek rá, sorry (pedig megnézi), se semmi, majd miután eltelt ez a pár nap, ismét felbukkan, és újra találkozunk, beszélgetünk, csinálunk programot.

Fontos megemlítenem, hogy nem feküdtünk még le! Egyszer sem, sehogy sem! Ez nem történt meg!

Az egyik leges legmellbevágóbb cselekedete pedig az volt, hogy amikor elmentünk együtt kocsmába, és éjfélig ittunk, valamilyen férfi ismerősével beszélte le viberen, hogy jöjjön érte, nemsokára hazamenne. Nos, ez a kocsma konkrétan 10 percre volt a lakásától! A pasi pedig ugrott, egy 15 perccel később már ott is volt érte, de én akkor úgy berágtam rá, hogy taxit hívtam, és én is hazamentem.

Felhoztam ezt neki, megbeszéltük azóta, bocsánatot kért. Ez idáig rendben, én is elengedtem azt az estét...

De azt továbbra sem tudod hova tenni, hogyha valakivel randizgatok, ismerkedem, és szimpatikus is nekem a másik, akkor miért van az, hogy jófej vagyok, kedves vagyok, bámulatos vagyok, mikor velem van, aztán ha különválunk, utána megint napokig sz*rok a másikra, majd végül ismét felbukkanok, ismét szánok rá 1-2 órát....? És ez így megy már 2 hónapja!

Gondoltam arra, hogy talán lehet valakije. ...(?) ...esetleg lelki akadályok miatt viselkedik így? Esetleg nem is akar ő semmit komolyat?

Lányok! Milyen ok(ok)ból viselkedik így egy nő?

aug. 15. 18:52
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
90%
Talonban tart téged, másokkal is ismerkedik.
aug. 15. 19:17
 12/57 anonim ***** válasza:
61%
Őszintén szólva ha egy férfi két hónap alatt nem fektetne le, nem csókolna meg, én barátként gondolnék rá. Azt gondolnám, hogy ő is rám. Emiatt nem utasítanám olyanok közeledését, akik viszont nőnek tekintenek. 🤷 Vagy megmondod neki, hogy nőként akarod és cselekszel, vagy hagyod, hogy elhappolják előled. Bár szerintem ez már bukta. Előbb kellett volna lépned.
aug. 15. 19:24
 13/57 anonim ***** válasza:
60%
Ha lehetne 2 hónapig ismerkedni csók meg szex nélkül, most öltöznék, és mennék ismerkedni.
aug. 15. 19:35
 14/57 anonim ***** válasza:
100%

"talán lehet valakije"

Szerintem is pont erről van szó.

aug. 15. 19:51
 15/57 anonim ***** válasza:
35%

Nős az exe, és le akar róla válni.Csak még nincs készen rá.

Rosszkor vagy rossz helyen. A másik férfié a szíve és a lénye..a férfi is érzelmekkel van irányában. Nem használja a nút, viszont végig nézi a vergődését..és végig asszisztálja..

aug. 15. 20:13
 16/57 anonim ***** válasza:
46%
*használja a nőt,
aug. 15. 20:14
 17/57 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem is az a helyzet, hogy valaki mindeközben rommá keféli,téged meg berakott a ,,csak haver" kategóriába...
aug. 15. 20:21
 18/57 anonim ***** válasza:
85%

Najó, egyáltalán ki van ez mondva, hogy ti randiztok???

Nem azt hiszi, hogy te ilyen félős beszari, haversrác vagy, aki fizet neki pár piát péntek délután???

31 évesen nem az van, hogy neked 2 hónapig lesned kell azt a csókot, már pár nap után simán megtehetted volna, de te teljesen életképtelen vagy csajozási szempontból.

Ha nincsenek barátaid akik ezt közölnék veled, elmondom: Ne így csajozz, ez nem csajozás. És ne te legyél kiakadva, hogy nem igazodsz ki rajta, hát szerinted egy csaj miért gondolná, hogy el 30as, szexuálisan aktív férfi 2 hónapig sz-rozik?

Nyilván a haveri piálásotok után elhívott egy srácot dugni.

Szerintem felejtsd el, nem érdekled, és mással legyél tökösebb.

aug. 15. 20:25
 19/57 anonim ***** válasza:
17%
17 Ha a rosszindulat fájna ordítanál. A fiatal nő reakciója, cselekedete sokkal másabb dolgokról árulkodik, de egy tuti-nem arról amiről te írsz.
aug. 15. 20:27
 20/57 anonim ***** válasza:
95%
Egy másik csávót hív érte??? Fú ember. Én ezt sose tűrném. Instant vége lenne. Idopazarlas az egész. És más férfit hív... :D jó hogy nem dugja meg előtted valaki más.
aug. 15. 20:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!