Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kiderul a rekaciojabol hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderul a rekaciojabol hogy akar e engem ha 2 napig nem irok vissza?

Figyelt kérdés

Osszezavarodtam.

Azt mondja akar. De tesztelni akarom.

Csak nem tudom hihetek e a rekacionak ami majd lesz.

Tudom hogy ezt nem vehetem keszpenznek de azert erdekel hatassal lenne e ra..

aug. 13. 23:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Elszállt vele a ló? Ne foglalkozz vele tovább. Egyáltalán ne írj neki ne csak két napot.
aug. 14. 00:56
 12/16 anonim ***** válasza:

1.

Ha fontos lennél ennek a pasinak és komolyan venne, akkor nem másabb lenne és nem elszállna vele a ló, hanem boldog lenne és viszonozni akarná az érzelmeidet. És te ezt éreznéd is és nem olyan kételyek lennének benned, mint most.

Azt, hogy valóban akar, száz más apróságból le lehet szűrni.

Az összezavarodottságodnak oka van.

aug. 14. 02:18
 13/16 anonim ***** válasza:
szűzmárja...tesztelgetni....na a tököm tele is lenne veled
aug. 14. 06:29
 14/16 anonim ***** válasza:
Én ki is raknálak, játszadozzál az ovisokkal ne velem.
aug. 14. 06:36
 15/16 anonim ***** válasza:
Normális, őszinte kapcsolatban nincsenek tesztelgetések meg játszmázások. Szerintem ez nagyon gyerekes hozzáállás.
aug. 14. 09:58
 16/16 anonim ***** válasza:

Az a kapcsolat (legyen az párkapcsolat, barátság, vagy bármi) lóxart sem ér, ha játszmázni, manipulálni kell.

Szerintem már most felejtsd el ezt a srácot, ha így állsz hozzá (az ő érdekében).

aug. 14. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!