Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy nő két randi után is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő két randi után is passzív, akkor nem akar semmit?

Figyelt kérdés

Volt két randink, de a kettő között is elég sok idő telt el, mert sose ért rá. Vacsorázni voltunk és koncerten. Azóta se keres magától soha és alig válaszol, de olyankor mindig kedves. Eléggé kapós, nagyon jól néz ki, gondolom masokkal is beszél. Szerintetek ezt kár erőltetni vagy próbáljam még meghódítani?

30+os korosztalyban vagyunk mindketten.

2024. júl. 31. 23:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos így van.

Amelyik nő akar valamit, az először is ráér, másodszor pedig szívesen kommunikál a következő randiig.

Szerintem finoman le akar koptatni. Mert ahhoz nincs gerince, hogy kerek-perec a szemedbe mondja, hogy a másik randipartnere jobb nálad.

2024. aug. 1. 00:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjad szerintem.
2024. aug. 1. 00:09
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
kár... koncert mint randi, hú, meg ha vacsora volt az első randi, hát, ki tudja, más nők 3. randin már kefélnek
2024. aug. 1. 00:28
 4/10 A kérdező kommentje:
😂 Hat, nem mindenki adja magát ilyen könnyen
2024. aug. 1. 00:41
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is hagyjad.
2024. aug. 1. 04:50
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is hagyd. Lehet pont az fogja idegesíteni, ha már nem írsz neki. Általában bántja az ember egoját, akkor is, ha szép.
2024. aug. 1. 05:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedés során nekem mindig volt egy ilyen szűrő, hogy egyszer megvártam, ha nem keresem vajon hiányozni fogok annyira, hogy rám írjon. Akinek nem, azért nem kár, nem szeretem az egyoldalú érdeklődést.
2024. aug. 1. 06:31
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Kapós nőként mondom, hogy engedd el.
2024. aug. 1. 06:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Csak unaloműzésként vagy jó neki, mikor épp senki más nem ér rá aznap, mikor kedve szottyan kimozdulni otthonról.
2024. aug. 1. 07:25
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem izgatod. Amikor nekem bejön egy hapi, alig várom, hogy találkozzunk, megy az üzengetés, stb.
2024. aug. 1. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!