Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kiderul a rekaciojabol hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderul a rekaciojabol hogy akar e engem ha 2 napig nem irok vissza?

Figyelt kérdés

Osszezavarodtam.

Azt mondja akar. De tesztelni akarom.

Csak nem tudom hihetek e a rekacionak ami majd lesz.

Tudom hogy ezt nem vehetem keszpenznek de azert erdekel hatassal lenne e ra..

aug. 13. 23:26
A kérdező szavazást indított:
Ha irogatni fog, tenyleg akar
Ha nem fog irni kiderul hogy hazudott
3 szavazat
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

Azt elfelejtettem oda irni, hogy miota erzi hogy akarom ot, masabb lett. Elszallt vele a lo. Tul nagy lett az onbizalma.

Ezert akarom ezt a dolgot csinalni.

aug. 13. 23:30
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
A Tini kapcsolatok rovat máshol van!
aug. 13. 23:38
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
De mi van, hogy ő is tesztel téged ugyan ezzel???🫠
aug. 13. 23:49
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
És akkor csodálkozunk, hogy nincsenek őszinte párkapcsolatok.
aug. 13. 23:50
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet lesz rá hatása és úgy dönt szórakozz mással helyette, ha ennyire ráérsz sík hülyének lenni.
aug. 13. 23:57
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem ebből fog kiderülni. Mármint, mire akarni? Semmibe nem telik neki 30 nőnek írogatni, ha mind a 30 al akarna k-rogatni... Azért mert valaki odabüfög neked pár mondatot, még nem gondolja komolyan veled. Te meg állj le a tesztelgetésből, inkább tanulj meg időt szánni valaki megismerésére és a mindennapi tetteiből döntsd el, hogy miként tekint rád.
aug. 14. 00:16
 7/16 anonim ***** válasza:
65%

Miert nem ugy teszteled ami pozitiv.

Pl megtenne e érted ezt vagy azt.

Elvinne e ide vagy oda.

Figyelembe vesz e téged.

Toleráns e.

Előzékeny e.

Lehet e bajban számitani rá vagy pont akkor ő nem ér rá.

Prioritásban haverok elé vagy után helyez csak e.

Bemutat e.

Smucig irigy önző e vagy nem.

Errol be is ugrott nekem vmi. Az ágyam.olyan hogy csak q párna takaro van a másik párna takaro hadviselt kényelmetlen. Ha vki nálam alszik en ugye a vendégnek a jobbat adom.

Általában azok a pasik nem fogadják ezt el és inkabb alszanak kényelmetlen vagy akár egy kanapén is de én aludjak jól akik valóban akarnak is vmit.

Stb

De en ilyen hivasok irasokkal nem szorakozom. Meg ahol 2 nap szünet van ismerkedéskor az már eleve off.

Minden kapcsolat eleje normal esetben a felvillanyozottabb állapot tehát napi cset vagy hív ezer téma van abbahagyhatatlan szinte es le se tudnak egymásrol szakadni.

aug. 14. 00:18
 8/16 anonim ***** válasza:
53%

Volt olyan ismerkedésem amiben az volt érdekes ha én ertem rá jobban csetelni akkor ő pont nem, ha ő irkált volna végtelen is én meg ponz akkorvoltam elhavazva.

Egy idő mulva már fura volt hogy ez a pasi pont valahogy akkor nincs soha ha szükségem lenne rá..elején még betudható más életritmusnak vagy véletleneknek de egy ido mulva mikor kiöntenéd a szived es akkor sincs soha, hát úgy az már durva. Szépen rájöttem hogy nekem olyan pasi nem kell aki akkor van rámtapadva mikor pl munkahelyen épp az igazgató áll felettem, de mikor meg nyugi van otthon vagyok vagy bármi es hianyzik vmi valaki akkor meg ‐-----mint az ekg mintha nem is létezne meghalt.

Nekem elegem lett mivel semmi hajlandóságot se mutatott arra hogy változtatna. Teljesen elutasított.

Maguktol jönnek azok a dolgok ill.ki forrják magukat hogy vki kj is az életedben vagy pont hogy senki az eletedben.

aug. 14. 00:23
 9/16 anonim ***** válasza:
Persze. Ha nekiállsz tesztelgetni, akkor se fog akarni, ha eddig akart volna. Hajrá!😁
aug. 14. 00:26
 10/16 anonim ***** válasza:
80%

7esre hallgass, csak a pozitív dolgokat teszteld. Ilyen visszair, nem ír vissza jatszmazasok ki a f.sznak kellenek? Érted az elején picit mindenki játszmázik, mert kihunyna a varazs, ha rögtön ratapadnanak egymásra, de ez amit te csinálsz jatszma, amiből semmi se lesz.

Szervezett progit, kedvedre tett? Ha nem, akkor nincs miért megdicserni és felesleges vele foglalkozni.

aug. 14. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!