Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, hogy ne "sértőd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne "sértődjek" meg ilyeneken?

Figyelt kérdés

Már sokszor előfordult velem randizási/kapcsolati szakaszban is, hogy pl. olyat csinál a srác, hogy délutántól úgymond el van tűnve, még ha meg is nézi az üzenetemet, de nem válaszol semmire, aztán másnap valamikor előkerül, és látszólag minden rendben. De ez nem rendszeresen van, csak egyszer-egyszer.

Olyasmiket mondtak erre, hogy pl. lázas lett estére, tanulnia kellett vizsgára, ha egyetemista volt, rokonokkal volt programja, vagy éppen egyszerűen csak nagyon kimerült volt.

Nem gondolom, hogy kamuznának ilyenkor, meg amúgy sincs azzal semmi gond, ha a másik nem áll készenlétben nekem 0-24, nyilván ez normális, viszont amikor ilyen van, mindig gyomorgörcsöm van egyből, mert nem szeretem, ha nem tudom, hogy mi van. Ghostoltak is már a múltban, nyilván ezek a tapasztalatok is hozzá tesznek ehhez, valahogy egyből azt gondolom, van valami gond.

Esetleg erre mi lehetne jó megoldás? Mert szóvá tenni már nem igazán akarom ezeket, mert amúgy 99%-ban csak feleslegesen gyártanám a feszültséget, és semmi okom nincs rá.

28N

2024. aug. 4. 15:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
72%

Fel kell nőni, ilyen egyszerű.

Ha majd neked is lesz sok más dolgod az életben, mint messengeren lógni nem fogod a lelkedre venni.

Teljesen feleslegesek a mondani való nélküli üzenetek, amik csak arra jók, hogy odaböffents valamit.

2024. aug. 4. 16:51
 12/12 anonim ***** válasza:

Abban teljesen egyet értek, hogy az a tisztességes,mikor a màsik egyenesen közli, hogy figyelj,én utàlok pötyögni, inkább hívjuk egymás minden este hatkor, munka után.Vagy utàlok pötyögni meg telefonàlni, beszélgessünk személyesen ekkor meg akkor itt és itt.Vagy éppen most nem érek rá,ne haragudj,de holnap délutántól elérhető leszek.Vagy nem vagyok egyelőre szerelmes beléd, légy szíves, tartsunk egy fokozatossàgot és meglàtjuk,mi lesz belőle...

Szàmomra ez az őszinte,tiszta beszéd.

Abban is egyet értek, hogy ne Messengeren éljünk nyilván, viszont ha már adott ez a platform, korrektek lehetünk egymàshoz, illetve megtisztelhetjük egymást akàr napi egyszer két sorral például,de egy e-maillel is,ha màssal nem.

2024. aug. 4. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!