Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt?
Sziasztok, több mint egy hete ismerkedek egy lánnyal fb-n és holnap randiznánk, viszont ma egyáltalán vissza se ír tegnap este óta, megijedt vagy mibaja lehet?
Én megírtam neki hogy írja le ha nem akar már találkozni de ne ezt csinálja amit most jelenleg hogy vissza se ír holott egész nap fent van.
Most ez mire jó hogy a randi előtti nap ezt csinálja?
Egyebkent fbn rég óta ismerősök vagyunk egyszer láttam is élőbe (nem egy városba lakunk).
Hagyom is, komolyan nem értem miért kell ezt csinálni. Állítólag nagyon nehezen ismerkedik és nem is szokott ismerkedni, messengeren is nehéz vele beszélni mert kB pár szavas mondatokat ír azt mondta mindenkivel ilyen online, mikor telefonáltunk akkor beszédes volt.
Tegnap még normális volt minden ma meg kb lese szarja az embert csak ezt miért a randi előtt egy nappal kell. Egyre jobban azt hiszem hogy az ember jól áll a nőkhöz az ellentétjét kapja vissza tőlük. És ahogy olvastam itt gyiken a hasonló szitukat nem csak én jártam már így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!