Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet laza kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet laza kapcsolatban egészséges önbizalommal megmaradni, ha állandóan azt táplálják beléd hogy ez csk szex nem akar járnjmi amugy nem kellesz meg ezek?

Figyelt kérdés

Gondoltam ha már szingli lettem addig élhetek ilyen szinten is ha akarok. Hogy csak laza, meg barátság extrákkal meg stb. Nem is hiányzik ujabb kaapcsolat most.

De aztán gondklkodtam rajta ha rendszeresen valakibe ezt táplálják hogy nem kellesz valójában, és ez folyamatosan rendszeresen igazolt, az egy idő mulva ha nem is akarsz semmit sem ugyan a másiktól, de nem romboló? Önmagában csak az hogy ismetelgetve van hogy kvázi mint ember vagy társ el vagy "utasítva"?

#szexkapcsolat üzenete #laza kapcsolat háttere #barátság de töɓb nem
júl. 25. 23:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
39%
Szexkapcsolatban neked se kell a másik fél,csak dugásra.Ez erről szól.Találsz valakit,aki megfelel nrked,lefekszetek,aztán mindenki megy a dolgára.Ez ndm kihasználós dolog,mindkettdn negkapjátok,amit akartok.
júl. 26. 07:45
 12/25 anonim ***** válasza:
46%
11# ez nem ilyen egyszerű! Szex kapcsolat, már ott a nevében, hogy kapcsolat. Az egyik fél elkezd kötődni a másikhoz az esetek 99%-ban!
júl. 26. 07:53
 13/25 anonim ***** válasza:
29%
12#Ez se igaz,mert csak dugni járunk össze.Ha véletlen valamrlyik mégis többet akarna,akkor megy a levesbe.Hívhatjuk szeretői viszonynak,összejárásnak is.Nem kell többet belelátni,mint amiről szól.Csak a jó szexről.
júl. 26. 08:41
 14/25 anonim ***** válasza:
21%
#13 azért mert te így gondolod, nem biztos hogy a szeretőd is így fogja gondolni a 15. Alkalom után. Bár ha te csak dugásnak nevezed, meg amilyen a stílusod elképzelhető nem fog belédszeretni, amilyen önző stílussal beszélsz nem lehetsz túl gyengéd vagy odaadó! Nekem nem kellenél szeretőnek az tutti.
júl. 26. 08:46
 15/25 anonim ***** válasza:
69%
Nekem volt barátság extrákkal kapcsolatom és nem gondolkoztam ilyesmin, hogy jaj én nem kellek a másiknak, mert szerintem valahol felnő az ember annyira, hogy tudja, nem ő a világ közepe akit mindenki imád, rajong érte és ez normális esetben nem rendíti meg az önbizalmad, hogy néha találkozol olyan emberekkel, akik nem lesznek beléd halálosan szerelmesek. :D Azzal foglalkoztam, hogy tök jó, hogy valakivel néha össze tudok futni, elvagyunk, jót szexelünk, aztán mehetek a dolgomra és NEKEM nem kell a másikkal foglalkozni, mert ÉN nem akarok jelenleg komoly kapcsolatot, hanem sokkal több időm marad a saját dolgaimra, mintha még a külön töltött időben is ápolni kellene a kapcsolatot a másikkal. Értelemszerűen ilyesmi kapcsolatokat olyannal létesítesz, akibe nem vagy vagy nem leszel szerelmes. Én bírtam a srácot, régóta ismertem, emiatt pontosan tudtam, hogy ennél komolyabb dolgokat nem tudnék vele elképzelni, mert sok fontos, jövőt érintő dologban különböztünk, meg egy kicsit “egyszerű” is volt az én ízlésemnek. (Legyen valami jó koncert vagy ülhessen a PC előtt és neki ennyi elég.)
júl. 26. 09:03
 16/25 anonim ***** válasza:
Az odaadósagommal semmi baj.Igaz,hogY mindenkivel máshogy csinálja az ember.De a szexkapcsolat a szexről szól,nem kapcsolatról.Rendes szerelmi ksocsolatban is szoktam dugni szeretkezni.Van amikor öt perc alatt megdugnak,van mikor órákig csináljuk.De szexkapcsolatban senkit nem fogok végig puszilgatni.Es igen nő létemre az a lényeg;hogy nekem jó legyen,a férfinak jó lesz,mert jó vagyok az ágyban.
júl. 26. 09:26
 17/25 anonim ***** válasza:
40%
13. Alacsony szintű emberek sportja. Mindenki tart valahol a fejlődésben, vannak akik még a fizikai síkon kívül nem ismernek más dimenziókat. Evés, ivás, dugás, szórakozás.
júl. 26. 09:37
 18/25 anonim ***** válasza:
24%
17-es te aztán nagyon magas szinten vagy a lenézeseddel.A szex az szex.Dugtok egyet és megy mindenki a dolgára.Nem a szerelmem,hogy puszilgassan,kényeztessem.És igen.Eved,ivas,dugás,akár órákon át.Nem is a nyálaskodás meg álszenteskedés.A szeretőddel nem szerelmeskedsz,csak szexelsz.De mondjuk nem érek fel a te magasztos szintedhez,aki oly tökéletes.De én legalább élvezem az életet.
júl. 26. 09:50
 19/25 anonim ***** válasza:
40%

18. Bizonyára igazad van. Csak akkor ne panaszkodj hogy hulladék a világ.

A testünk nem tárgy. Viszont mint mondtam ki hol tart. Egy kenyérpirító sem képes fogni a wifi jeleket, ahogyan te sem érted hogy én miről beszélek. Nincs ezzel baj, én elfogadom hogy rengeteg ember van, más és más szinteken.

júl. 26. 10:07
 20/25 anonim ***** válasza:
28%

Én ndm panaszkodom,és nem tárgyiasitom magam.Csupán helyén kezelem a dolgokat.Értem miről beszélsz.Szerinted egy szexkapcsolatban valaki ugyus szerelmes lesz,és nem állatias színtű dugásról van szó,hanem lelki;testi ösdzefonódasról,egymás cirógatásáról.Nő létemre odaadónak kell lennem,nem lehet egyenlően tekinteni egymásra,mert meg kell alázkodni.

Én elfogadom a te meglátádod úgy,hogy nem szólok be érte,nem tekintem magam valami felsőbbrendű lénynek,mert csak maszatolva,nyalizva lehet szexelni.

Párkapcsolatban se lehetek mindig odaadó,mert van ski nem igényli.Ennyi.Én meg szeretem a szerelmeskedést is neg azt is,amikor rendesen lek.urnak,hogy mozdulni se bírjak.

A kérdesre visszatérve,pedig a kérdezőnek nem szexkapcsolat,hanem párkapcsolat kell.

júl. 26. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!