Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl?
Figyelt kérdés
Van egy párkapcsolatom, én vagyok a nő. Ha mondjuk egy férfi rokon nő párja, elég gyakran ott lebzselne a barátotok körül, benneteket zavarna? Én főzök, mosok csinálom a dolgom munka után, ez meg állandóan ott ül felette és nyomja a hülyeségeit. Mintha neki sose lenne dolga, amit kétlek. Miért nem a saját emberével beszélget? Vagy én reagálom túl?júl. 25. 16:01
11/13 A kérdező kommentje:
Nagyszülőkre, vagy van hogy az apjával van.
júl. 26. 06:45
12/13 anonim válasza:
Mondjuk én így kapásból nem törnék felette pálcát.
Nem tudom, mennyi idős a gyerek, de lehet, hogy már jó hosszú ideje "be van zárva" és csak egy kis felnőtt társaságra vágyik. Veled talán azért nem kommunikál, mert érzi rajtad az ellenszenvet és azt, hogy nem vagy nyitott a társaságára, míg a párod igen.
Lehet, ha leülnélvele beszélgetni, még jóban is lennétek. Behívtad már egyszer is mondjuk egy kávéra és egy kis "csajos" csevejre?
13/13 A kérdező kommentje:
Most kezdi majd az iskolát a gyerek. És egyszer kétszer próbáltam, de mindig csak "szidott" valakit, vagy panaszkodott. Engem meg lehúz az ilyen beszélgetés. Meg valahogy sose volt szimpi annyira, hogy közelebbi kapcsolatot ápoljak vele.
júl. 26. 07:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!