Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én reagálom túl, hogy lassan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagálom túl, hogy lassan ír vissza?

Figyelt kérdés

Szóval a történet a következő. Egy hónappal ezelőtt megismerkedtem egy lánnyal, azóta folyamatosan beszélgetünk, már többször is találkoztunk van kémia, de igazából csak egy probléma van, hogy nagyon sokára ír vissza.

Volt, hogy korábban ismerkedtem és azonnal visszaírtak, természetesen ez nem elvárás részemről, nekem is van egy csomó dolgom, én sem tudok azonnal reagálni, mástól sem várom el. Viszont a lány, akivel beszélgetek van, hogy csak 15-16 órákkal később ír vissza, van, hogy közben meg is nézi amit írok, de csak később válaszol. A válaszai viszont hosszabbak, látszik, hogy fektet bele energiát, és mindig érdeklődik is.

Igazándiból csak azt tartom problémásnak, hogy nyilván egy ismerkedési fázis elején még max. heti 1-2 találkozó fér csak bele. Egy hétvégén ha együtt töltünk 3-4 órát, az nem elegendő ahhoz, hogy tudjam előre gördíteni az ismerkedés folyamatát, ezt lehetne valahogy pótolni hétköznap cseteléssel, ehelyett inkább levelezünk egymással. Alkatilag olyan vagyok, ha érzem, hogy egy lány bejön, akkor nem nyomulok, de próbálom előre vinni az ismerkedést, hogy minél többet megtudjak róla, hogy tényleg őt keresem-e. Itt viszont ez nagyon lassan megy.

Én reagálom túl a dolgokat?

2022. jún. 6. 19:57
1 2
 1/14 anonim válasza:
53%
Légy türelmes ,és ne hozd fel neki ezt ,persze ha komolyabra fordul és akkor is ezt csinálja akkor fel lehet de most csak meg piszkalnad az egészet ,légy kitartó!
2022. jún. 6. 20:02
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
tapasztaltam már én is ezt, rendszerint barátzónába vezet
2022. jún. 6. 20:16
 3/14 A kérdező kommentje:
Az a problémám, hogy egyrészt érzem, hogy van kémia és jó vele időt tölteni, viszont kezdem elveszíteni az érdeklődésemet, mivel rettentően nehéz ennyit várni egy válaszra. Ha még egyszer-kétszer előfordulna, hogy 10-15 órával később írna vissza, nem is szólnék semmit, csakhogy ez rendszeres. És ebben a sok várakozásban azt érzem, hogy felőrlődök. Rákérdeztem néhány nappal ezelőtt arra, hogy most már egy hónapja hogy beszélgetünk hogy látja a helyzetet, merre tovább. A válasza az volt, hogy most még nem akar igent mondni, találkozzunk még néhányszor és utána üljünk le megbeszélni a dolgokat. Annak ellenére, hogy nagyon tetszik, szurkoltam magamban, hogy mondjon nemet. A legrosszabb forgatókönyv az lenne, ha úgy mondana igent, hogy utána sem lenne elérhető. Hogy utána is csak nap egyszer-kétszer írna, és csak heti egyszer találkoznánk. Attól tartok, hogy ez be fog következni. Egyrészt nagyon vonzódok hozzá, testi és szellemi értelemben is, viszont úgy érzem, hogy ilyen kevés beszélgetéssel nem tudok fenntartani egy kapcsolatot.
2022. jún. 6. 20:23
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem beszéltek egymással telefonon olyan időpontban, amikor mind a ketten ráértek?
2022. jún. 6. 20:53
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekled igazán. Valószínűleg van más akivel többet foglalkozik. Én nem vesztegetném rá az időmet.
2022. jún. 6. 21:18
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Tenyleg nem erdekled igazan. Akiert odavagyok meg vissza annak lesem az uzenetet akaratlanul is, akkor is, amikor egyebkent nem ernek ra.
2022. jún. 6. 22:18
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Próbáljátok inkább telefonálni,inkább napi fél óra teló,mint chatelgetés,én pl.chaten csak időpontot egyeztetek szinte.
2022. jún. 6. 22:46
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Vagy nem érdekled igazán , vagy ilyen alkat( "alig van saját ideje magára, másra is alig" )

3 hónapig húztuk ezt, nem egymást kerestük

Viszont át írásos alapján szorongsz, és hiányzik belőled a magabiztosság, sokkal lazàbban kellene kezelned, ha úgy érzed hogy nem kapod meg tőle amit szeretnél akkor nézz más után

2022. jún. 6. 23:11
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

En is ugyanilyen vagyok, mint a lany. Sot, en meg kesobb irok vissza, napokba is telhet.

Foleg, ha hosszan valaszol, akkor (akarcsak en) ugy gondolja, jobb, ha tiszta fejjel megir egy igenyes szoveget, mint hogy osszecsapjon egy csetes uzenethalmazt.

2022. jún. 6. 23:25
 10/14 anonim ***** válasza:
73%
Telefonon, videochaten és főleg élőben kell kapcsolatot tartani, nem írásban.
2022. jún. 7. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!