Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl, hogy lassan ír vissza?
Szóval a történet a következő. Egy hónappal ezelőtt megismerkedtem egy lánnyal, azóta folyamatosan beszélgetünk, már többször is találkoztunk van kémia, de igazából csak egy probléma van, hogy nagyon sokára ír vissza.
Volt, hogy korábban ismerkedtem és azonnal visszaírtak, természetesen ez nem elvárás részemről, nekem is van egy csomó dolgom, én sem tudok azonnal reagálni, mástól sem várom el. Viszont a lány, akivel beszélgetek van, hogy csak 15-16 órákkal később ír vissza, van, hogy közben meg is nézi amit írok, de csak később válaszol. A válaszai viszont hosszabbak, látszik, hogy fektet bele energiát, és mindig érdeklődik is.
Igazándiból csak azt tartom problémásnak, hogy nyilván egy ismerkedési fázis elején még max. heti 1-2 találkozó fér csak bele. Egy hétvégén ha együtt töltünk 3-4 órát, az nem elegendő ahhoz, hogy tudjam előre gördíteni az ismerkedés folyamatát, ezt lehetne valahogy pótolni hétköznap cseteléssel, ehelyett inkább levelezünk egymással. Alkatilag olyan vagyok, ha érzem, hogy egy lány bejön, akkor nem nyomulok, de próbálom előre vinni az ismerkedést, hogy minél többet megtudjak róla, hogy tényleg őt keresem-e. Itt viszont ez nagyon lassan megy.
Én reagálom túl a dolgokat?
Vagy nem érdekled igazán , vagy ilyen alkat( "alig van saját ideje magára, másra is alig" )
3 hónapig húztuk ezt, nem egymást kerestük
Viszont át írásos alapján szorongsz, és hiányzik belőled a magabiztosság, sokkal lazàbban kellene kezelned, ha úgy érzed hogy nem kapod meg tőle amit szeretnél akkor nézz más után
En is ugyanilyen vagyok, mint a lany. Sot, en meg kesobb irok vissza, napokba is telhet.
Foleg, ha hosszan valaszol, akkor (akarcsak en) ugy gondolja, jobb, ha tiszta fejjel megir egy igenyes szoveget, mint hogy osszecsapjon egy csetes uzenethalmazt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!