Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan megőrülök a párom barátnőitől, de lehet, én reagálom túl?
Nagyon szeretem a feleségem, de amikor otthon lehetne, szalad el valamelyik barátnőjéhez, bevásárolnak, beszélgetnek, stb...Ha hosszabb távon vagyok, beszélünk skype-on, akkor is biztos, hogy megszólal a telefonja, hogy le kell tennie, pillanat. Na az a pillanat kb 1 óra, addig ott dekkolok a gép előtt, és várok. Rendszeresen ezt csinálja velem, és már nagyon idegesítő.
Nincs másvalakije, az biztos. Csak a barátnői...valamelyik miatt már félre is ment régebben a kapcsolatunk, mert összehozta egy hapsival, csak a hecc kedvéért. Azt akkor nagyon megbánta, szét is mentünk egy időre, de megsajnáltam, ahogy próbált bocsánatot kérni. Azt tudom, amikor nem voltak a mostani barátnői, nem volt ő ilyen. Régen is voltak, akkor csak 1-2, ők szimpatikusak voltak, nem ilyen plázacicás műnők, akik abban versenyeznek, melyiknek van nagyobb melle...
Iskolában tanár volt, sokszor elmentünk mindenhová.
Néha belegondolok, van-e értelme ennek a kapcsolatnak egyáltalán, mert már teljesen más utakat járunk, nem azok vagyunk, mint régen.
A baj ott kezdodik hogy te varsz a baratnore, es nem a baratno rad.
Neki kellene a telefonba mondania hogy 'pillanat' es varjon a baratno egy orat.
A sorrend a fontos...
de elcseszted mar ott hogy ujra visszafogadtad, ha egyszer vege akkor vege, ujramelegitve csak a toltottkaposzta jo.
Ha megint különválnánk, kezdődne elölről, nekem már nem lenne kedvem mást keresni, ő meg jelentkezne megint.
Csak én nem tudok olyan lenni, hogy éreztetem vele ugyanezt.
Lehet, a lelkünk van felcserélődve.
agyarán látod a bajt, de tenni nem akarsz ellene - sóhajtozáson kívül.
Ez esetben így jártál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!