Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én reagálom túl, hogy lassan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagálom túl, hogy lassan ír vissza?

Figyelt kérdés

Szóval a történet a következő. Egy hónappal ezelőtt megismerkedtem egy lánnyal, azóta folyamatosan beszélgetünk, már többször is találkoztunk van kémia, de igazából csak egy probléma van, hogy nagyon sokára ír vissza.

Volt, hogy korábban ismerkedtem és azonnal visszaírtak, természetesen ez nem elvárás részemről, nekem is van egy csomó dolgom, én sem tudok azonnal reagálni, mástól sem várom el. Viszont a lány, akivel beszélgetek van, hogy csak 15-16 órákkal később ír vissza, van, hogy közben meg is nézi amit írok, de csak később válaszol. A válaszai viszont hosszabbak, látszik, hogy fektet bele energiát, és mindig érdeklődik is.

Igazándiból csak azt tartom problémásnak, hogy nyilván egy ismerkedési fázis elején még max. heti 1-2 találkozó fér csak bele. Egy hétvégén ha együtt töltünk 3-4 órát, az nem elegendő ahhoz, hogy tudjam előre gördíteni az ismerkedés folyamatát, ezt lehetne valahogy pótolni hétköznap cseteléssel, ehelyett inkább levelezünk egymással. Alkatilag olyan vagyok, ha érzem, hogy egy lány bejön, akkor nem nyomulok, de próbálom előre vinni az ismerkedést, hogy minél többet megtudjak róla, hogy tényleg őt keresem-e. Itt viszont ez nagyon lassan megy.

Én reagálom túl a dolgokat?

2022. jún. 6. 19:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Telefonálj vele inkább
2022. jún. 7. 09:29
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem igazán látszik részéről az érdeklődés. Kicsit eltávolodnék tőle és figyelném a reakcióját. Ha ez sem hatná meg, nem futnék utána.
2022. jún. 7. 21:38
 13/14 A kérdező kommentje:
Végül úgy döntöttem, hogy elengedem a dolgot. Noha tetszik és amikor találkozunk, tényleg jól érzem vele magam és szimpatikusnak találom, a beszélgetés nem működik, muszáj túllépni rajta. Meg is írtam neki még 15-16 órával ezelőtt, természetesen még nem látta. De már nagyon várom, hogy vége legyen. Formálisan is szeretném lezárni. Ilyen tempóban ez még biztosan eltart vagy négy napig :D
2022. jún. 7. 21:51
 14/14 anonim ***** válasza:

De a csetelés NEM beszélgetés, miért nevezitek annak??

Azt írtad, a BESZÉLGETÉS müködik.

2022. jún. 8. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!