Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A plus-size nőknek miért van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A plus-size nőknek miért van akkor önbizalma?

Figyelt kérdés

A vékony lányok küzdenek általában önbizalomhiánnyal. Ismerősi körömben van több ducibb lány (110kg feletti). Ezek a lányok miért kefélnek egyszerre 3-4 palival? Mert igazából egy 10/10-es csajról nem hallottam még ezt. Szóva a kérdésem az lenne hogy az ilyen lányok mire teszik magukat? És miért?

Köszönöm a válaszokat előre is

júl. 25. 00:11
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

Én 70 kiló vagyok, teltnek tartom magam. Nekem azért van önbizalmam, mert bármit csinàlok, bárhogy nézek ki, úgyis lesz valaki akinek ez nem tetszik. Úgyhogy kár màsoknak próbálni megfelelni, le kell szarni és jól érezni magunkat.

Amúgy meg attól, hogy valaki duci miért ne lehetne csinos? Én egy csomó vonzó duci nőt ismerek, szerintem attol, hogy valaki vékony, még nem lesz feltétlenül szép

júl. 26. 01:49
 32/32 anonim ***** válasza:
100%
Már a kérdésed is tartalmaz egy csomó tévhited, amiket ténynek gondolsz, meg olyanok megbújnak ott a háttérben még, ami nem okés.
júl. 27. 15:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!