Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan legyen önbizalmam, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyen önbizalmam, ha nem jövök be a nőknek?

Figyelt kérdés
2021. jún. 20. 11:43
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Az ön bizalom nem attól függ, hogy más mit gondol rólad, hanem, hogy te mit gondolsz magadról. Ahogyan az a szóban is szerepel, ÖN-bizalom.
2021. jún. 20. 11:43
 2/8 A kérdező kommentje:
Én sokszor azt gondolom hogy egész jól nézek ki, aztán jönnek a negativ visszajelzések és bumm el is tűnik ez az érzés.
2021. jún. 20. 11:46
 3/8 anonim ***** válasza:
74%

#1 ez ok, de az önbizalom az külső visszacsatolások eredménye képpen alakul. Hiszen ahhoz, hogy az ember képbe kerüljön a saját adottságai milyenségével, másoktól, külső forrásokból kell visszajelzéseket kapni.

Amiről te beszélsz, az inkább az önbecsülés.

2021. jún. 20. 11:47
 4/8 anonim ***** válasza:
54%
1-es. Na ez sem egészen így van! Az ÖNbizalom mint minden más, a külső visszacsatolásokból épül fel. Gondolhatom én magam Napóleonnak, maximum csak h*lyének néznek. Amiről te beszélsz, az az optimista hozzáállás. Ezenkívül nem mindegy hogy olyan dologban kell önbizalom ami csak rólam szól, vagy pedig ahol már mások is érintettek.
2021. jún. 20. 11:49
 5/8 anonim ***** válasza:
88%
Ha te úgy gondolod, hogy jól nézel ki, de mindenki elutasít, akkor neked nem önbizalomra, hanem önkritikára van szükséged.
2021. jún. 20. 12:00
 6/8 anonim ***** válasza:

5. Nagyon vékony a határ az önbizalom és az önkritika között. Ha már említetted az önkritikát, akkor mellé lehet csapni még az önsajnálatot is. Amiről az egész szól, az az önismeret! Én pl. átlagosnak mondanám magam külsőre(a nők szerint annál jobb vagyok), és inkább a hátországot fejlesztettem fel. Diplomáim vannak, jó az egzisztenciám, több autó, több lakás és ház. Bárhol megjelenhetek, mitől kellene tartanom? Oké, házas is vagyok, szóval a csajozás már lejárt lemez, de amikor ott tartottam, akkor is volt mire önbizalmam.

Figyelj! Mondok egy titkot! Ne kapálozz, nem kapj bele mindenbe, elég ha csak egy dologban leszel jó, amivel kitűnsz az átlagból. Ez pedig olyan dolog legyen, amire tudsz alapozni. Ha csak csapongani akarsz, elég ha eljársz konditerembe, de ez hosszú távon nem lesz elég. Fejleszd magad, én elég sok iskolába jártam, elég sok tanfolyamot végeztem, szó szerint annyi nővel ismerkedtem meg ezeken a helyeken, hogy minden újjamra jutott volna.

Ha egy szekrényt arréb akarsz tolni, ahhoz is energia kell, sőt, a megmozdításához kell a legtöbb! Ha akarsz magadból egy akármilyen, de sikeres embert, az első lépések nehezek, kényelmetlenek lesznek, de ne add fel! Kizárólag a kitartás hoz eredményt, ha ezt tudatosítod magadba és cselekszel, nincs ember aki elvehetné tőled a főnyereményt!

Hajrá, hajrá! Én vagyok a problémádra a legjobb példa! ;)

2021. jún. 20. 12:52
 7/8 anonim ***** válasza:

1. vagyok. Nem tudom miről beszéltek. Ha tévképzeted van 3-as, akkor neked nem önbizalom kell, hanem pszichológus. :D

Az önbizalom, hogy mennyire hiszel magadban, a céljaidban és a képességeidben. Például, egészséges elmével, amit feltételezünk ugye. Látod, hogy az, hogy mondjuk férfiként lóg a csöcsöd és verdesi a hasad a keletinél a kanyarba, nem a legvonzóbb. Úgyhogy rágyúrsz mert ezen lehet változtatni és kicsit kondiba rakod magad, ami már növeli az önbizalmat és nem úgy elegyedsz szóba a csajokkal, hogy arra gondolsz, hogy nagyobb melled van mint neki és azt nézi tutira. Hanem tudsz önmagad lenni, nyugodtabb vagy, MAGABIZTOSABB és lesz ÖNBIZALMAD. Szerintem :D

2021. jún. 20. 12:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Először az önbizalom jön, nőktől függetlenül, és csak utána a nők. Keress sikereket az életedben, a legapróbbak is sokat számítanak.
2021. jún. 20. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!