Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Adnátok esélyt olyan férfinek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok esélyt olyan férfinek, aki annyira nem jön be, de nagyon rendes és már benne vagytok a korban?

Figyelt kérdés

Sajnos töménytelen hülye választásom volt eddig, sikerült mindig osszejonnom a jóképű degeneráltakkal, sunyi alakokkal, voltam menyasszony is, de visszaadtam a gyurut es jobban jártam így.

Netes tarskeresokben nem bízom. Az életben nagyon sok férfi udvarol. Most a munkám során megismertem egy fiút, aki teljesen oda van értem, nagyon jofej, de arcra nem az esetem, egyelőre nem érzek vonzalmat. Lehet rá számítani és tisztel. Adnátok esélyt ebben a helyzetben a férfinek vagy ha nincs vonzalom, kár erőltetni? Volt már valaki hasonló helyzetben?

30N

2024. júl. 23. 14:23
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
75%
Hogyha semmi vonzót nem találsz benne, akkor hagyd. Hogyha látsz rá esélyt, hogy szerelmes legyél, akkor próbáld meg!
2024. júl. 23. 15:11
 22/30 anonim ***** válasza:
68%

szerintem nyugodtan beszélgess vele esetleg még randizz is

de játssz tiszta lappal!!!

mond h nem érzem vonzalmat de minden más klappol ezért adsz egy esélyt a dolognak

de csodát nem várjon azért és nem biztos h lesz folytatás.

én spec mindig a lassú víz partot most típus voltam/vagyok, vagyis kell pár hónap amire kialakul a vonzalmam és a kémia is, addig jó vele tetszik a dolog de képtelen vagyok szexuálisan bármire is, ha kialakul a vonzalom akkor már igen de ehhez meg kell rendesen ismernem.

2024. júl. 23. 15:32
 23/30 anonim ***** válasza:
70%
Ha abban a helyzetben lennél, hogy nincs választásod, mert régen sem volt érdeklődő és a jelenben sincs vagy nem olyan, aki számodra vonzó, akkor el lehetne gondolkodni ezen. De így szerintem ne. Neked még van esélyed kifogni olyat, aki vonz is, nem csak az tart mellette, hogy "kedvesrendesjólbánikvelem".
2024. júl. 23. 15:36
 24/30 anonim ***** válasza:
47%
hát nézd Melanie is beleszeretett Donaldba......... nem hiszem, hogy a külseje fogta meg mármint Melanie-t
2024. júl. 23. 15:57
 25/30 anonim ***** válasza:
Sokan mindig mondják, hogy nem a külső, ami számít, hanem a belső. Nálad inkább mégis a külső számít, ha nem vagy képes értékelni egy elsőre normális tagot...
2024. júl. 23. 19:17
 26/30 anonim ***** válasza:

Kérdés, a vonzalom megvan-e felé legalább valamennyire. Csókot el tudsz-e vele képzelni például.

Én ha ezt nem érzem, akkor sajnos offos.

Viszont attól, hogy valaki nem annyira az eseted, attól kémia még meglehet, s utána persze, van esély beleszeretni is. Anélkül tényleg önerőszak, ahogy fentebb írták.

2024. júl. 23. 21:12
 27/30 anonim ***** válasza:
9%
Ted rendbe eloszor a fejedet es az erzelmi vilagod mert ott gondok vannak es nem kicsik.
2024. júl. 23. 23:39
 28/30 A kérdező kommentje:

Utolsó, már megbocsáss, de miért is lennének gondok a fejemmel? Mert nem szidtam senkit, nem bántottam meg senkit és normálisan feltettem egy kérdést?😄

Unatkozol, nincs munkád vagy lelki beteg vagy, hogy normális kérdésekhez odaböfögsz valamit? Bocs, de erről senki se tehet, old meg.

2024. júl. 23. 23:56
 29/30 anonim ***** válasza:
24%
Mert ki be ugralsz a kapcsolatokbol.
2024. júl. 24. 00:09
 30/30 anonim ***** válasza:
Én ebben az esetben, ha csak "hát annyira nem indít be", de nem is taszít, adnék neki esélyt, de őszinte lennék, hogy "figyelj, adok ennek egy esélyt, de nem vonzasz annyira..." - aztán ő majd eldöntheti, hogy ebbe hajléandó-e időt invesztálni vagy nem. És ha több hónapos ismerkedés, randizgatás stb. alatt sem szépül meg a szemedben, nem nyert meg a kisugárzása, lehet szakítani úgy, hogy nem húztad el előtte a mézesmadzagot és nem verted át a fejét.
2024. júl. 24. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!