Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben adnátok komolyabb esélyt a férfinek?
Figyelt kérdés
4 éve, egyetemi éveim alatt voltam bent egy ideig egy "magán" pszichiátrián. Itt volt egy pszichiáter(igazából még csak rezidens volt egy másik kórházban+ahol voltam oda is járt dolgozni) akivel gyakran beszélgettem. Nem ő volt a kezelőorvosom, csak volt olyan, hogy mikor a kertben/társalgóban ültem akkor leállt velem beszélgetni. Volt mikor a problémámról, volt mikor az egyetemről vagy csak könyvekről beszéltünk. Én már akkor is rajongtam érte egy kicsit mert elég jóképűnek tartottam meg sokszor éreztem úgy, mintha lazábban flörtölne velem. Bár sosem tartottam magam csúnya nőnek és sokszor gondoltam, hogy normális körülmények között fel tudnám szedni, mégis inkább mindig arra hajlottam, hogy biztos csak a gyógyszerek miatt képzelek be dolgokat (mármint a flörtölést) és tuti semmi esélyem nála pszichiátriai betegként. Azóta eltelt négy év, kikerültem a pszichiátriáról, hivatalosan is gyógyultnak nyilvánítottak és teljesen el is felejtettem az orvost. Viszont 3 hete teljesen véletlenül összefutottam vele egy esküvőn. Akkor is nagyon jót beszélgettünk, elérhetőséget cseréltünk és azóta folyamatosan beszélünk. Kb egy hete kezdett megpróbálni randira hívni, viszont hiába tetszik nagyon mind külsőleg, mind belsőleg kicsit visszakozok komolyabb kapcsolatba kerülni vele, mert elvégre ugye kb egy pszichiátrián ismert meg. Hiába gyógyultam meg azóta és már se pszichiáterhez se pszichológushoz nem járok, kicsit furcsán érzem magam amiatt mert volt pszichiátriai betegként egy pszichiáterrel kavarnék (vagy ami alakul)2022. júl. 5. 17:42
1/2 anonim válasza:
"kezdett megpróbálni randira hívni"
Majd ha hív, ne mondj nemet.
2/2 anonim válasza:
Én inkább attól paráznék, hogy elkezd majd elemezgetni,és a problémádra koncentrálni, mindent visszavezetni a pszichiátriai problémádra,megmondja majd, hogy mi a jó neked, stb...
De ezekkel nem érdemes foglalkozni, hiszen ezek csak alaptalan félelmek. Előbb ismerd meg őt rendesen, és utána alkoss véleményt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!