Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok esélyt olyan férfinek, aki annyira nem jön be, de nagyon rendes és már benne vagytok a korban?
Sajnos töménytelen hülye választásom volt eddig, sikerült mindig osszejonnom a jóképű degeneráltakkal, sunyi alakokkal, voltam menyasszony is, de visszaadtam a gyurut es jobban jártam így.
Netes tarskeresokben nem bízom. Az életben nagyon sok férfi udvarol. Most a munkám során megismertem egy fiút, aki teljesen oda van értem, nagyon jofej, de arcra nem az esetem, egyelőre nem érzek vonzalmat. Lehet rá számítani és tisztel. Adnátok esélyt ebben a helyzetben a férfinek vagy ha nincs vonzalom, kár erőltetni? Volt már valaki hasonló helyzetben?
30N
Ha valaki nem jön be érdemi okoknál fogva, akkor miért akarod magatokra ráerőltetni a kapcsolatot?
Lehet esélyt adni neki, de nem szerelmi szállal, hanem annál sokkal többet tudsz neki felajánlani: egy barátság kialakulásának esélyét. Nyilván 100-ból 99 ezt visszalépésnek, leminősítésnek érzi, mert nem képesek felfogni a baráti kapcsolatok mibenlétét.
Ne legyél te is olyan, aki semmi más kapcsolatot nem képes felismerni, csak a szerelmes és az ehhez kapcsolódó szexualitást.
Gondold át...
Engedd el, mert úgyis megcsalnád.
Ha nem jön be, azon nem lehet segíteni.
Érettebb vagy ugyan, de alapvetően olyan típusú, akinek a külső elsődleges. (Ami egyáltalán nem ritkaság.)
Bocsi, de ki beszélt kihasználásról? 😂 Normális szakmám, fizetésem és lakásom van, úgyhogy nem szorulok rá senkire, köszi. Meg mi az, hogy fel kell velem törölni a padlót? Aki ilyeneket ír, az Normális?
Alapvetően arról szólt a kérdés, hogy ha elsőre nem érzi valaki a vonzalmat, de értékes a másik, ki tud-e alakulni vonzalom később.
"Sajnos töménytelen hülye választásom volt eddig, sikerült mindig osszejonnom a jóképű degeneráltakkal, sunyi alakokkal"
"Most a munkám során megismertem egy fiút, aki teljesen oda van értem, nagyon jofej, de arcra nem az esetem, egyelőre nem érzek vonzalmat. Lehet rá számítani és tisztel. "
Ez kihasználás. Egyáltalán nem tetszik neked mint férfi, de azért mert "benne vagy a korban" és eddig mindig csak sunyikkal ismerkedtél most jól esne ha valaki tisztelne végre és szeretne. De te nem fogod szeretni és végképp nem tisztelni ha ki akarod használni. Nem maradtál még le semmiről sem csak nyisd ki a szemed és olyan férfiakkal ismerkedj akik megadják a tiszteletet, de tetszenek is neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!