Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Adnátok esélyt olyan férfinek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok esélyt olyan férfinek, aki annyira nem jön be, de nagyon rendes és már benne vagytok a korban?

Figyelt kérdés

Sajnos töménytelen hülye választásom volt eddig, sikerült mindig osszejonnom a jóképű degeneráltakkal, sunyi alakokkal, voltam menyasszony is, de visszaadtam a gyurut es jobban jártam így.

Netes tarskeresokben nem bízom. Az életben nagyon sok férfi udvarol. Most a munkám során megismertem egy fiút, aki teljesen oda van értem, nagyon jofej, de arcra nem az esetem, egyelőre nem érzek vonzalmat. Lehet rá számítani és tisztel. Adnátok esélyt ebben a helyzetben a férfinek vagy ha nincs vonzalom, kár erőltetni? Volt már valaki hasonló helyzetben?

30N

júl. 23. 14:23
1 2 3
 1/30 anonim válasza:
10%
Valóban idősödsz.
júl. 23. 14:24
 2/30 anonim ***** válasza:
100%

Magadat kéne ehhez ismerni.

En mwr probáltam vmi csendes rendes incelfélénej esélyt adni sok csalodas után. Nálam csak az lett belole hogy már azt is utáltam ahogy levegot vesz.

Messze nem is igy mukodik ez mint amit hazudgálnak hogy régen az ment hogy kivalasztották ki hova házasodhat aztán megszerették egymást idővel a felek.

Nekem egy idő mulva inkább önerőszak lett abbol hogy olyannal vagyok aki nem jön be.

Már azt is utáltam hogy csak letezik vagy levegot vesz vagy egyaltalán hazajön.

Szakitottam korrekten hogy nekem ez nem megy.

júl. 23. 14:27
 3/30 anonim ***** válasza:
*én már
 4/30 A kérdező kommentje:
Hála istennek, igen 😂
 5/30 anonim ***** válasza:
68%
Pff, dehogy. 60 évesen sem.
júl. 23. 14:28
 6/30 anonim ***** válasza:
21%

Nem, hagyd békén ezt a férfit, előbb utóbb utat tör benned a külső, mivel nő vagy, egotol és boszmesegtol duzzadó, sokáig nem fogod tudni megrűrni ezt a "rosszpasit" magad mellett, mert a vágy ott lesz végig benned, hogy ott van a fullos pasi, akitől nedvesesni kezd a bugyid, de hát ott a rosszpasi is, aki erős érzelmeket ad, és hát mint egy nő, mint az összes nő nem fogsz tudni mit tenni, megcsalod. Mert nem akarsz lemondani a biztosról, de a jóról sem fogsz tudni lemondani.

Én azt mondom hagyd békén azt az embert és keress egy jópasit, aki átbsz, atver, hülyének néz stb, ez való neked, meg az összes olyan nőnek akinek ennyire számít a külső, ez a ti sorotok, hüvelyek vagytok, puncik, amikbe a jopasik beleteszik a farkukat, de többet nem tudnak tenni, mert egy jópasi csak azt tudja, hogy jól megbsz, egy jópasit még 100 másik jócsaj is akar, hülye lenne lehorgonyozni amikor várják a friss, üde, finom puncik.

Szóval maradj magadnak így, és hagyd békén azt a srácot, találja meg azt a lányt akinek bejön. F

júl. 23. 14:30
 7/30 A kérdező kommentje:

Mármint hála istennek, idősödöm és megéltem a 30-at😊

Azért is hezitalok, mert sok választásom van, tehát úton-útfélen udvarolnak a férfiak, de valóban rendeset találni már nem könnyű, akire rá is bízom magam. Csak kérdés, hogy megéri-e szenvedély nélkül.

8/30 anonim ***** válasza:
Lányt *
 9/30 anonim ***** válasza:
16%
Te ne hezitáljál!!! Hanem szálljál le arról a pasiról, csak tönkre fogod tenni te elmebeteg, hogy lehetsz ilyen értetlen és egyben éretlen is 30 évesen....?!
júl. 23. 14:34
 10/30 A kérdező kommentje:

Nem incel és nem csúnya. Csak nem érzem azt, amit eddig a többinél.

Nem hiszem, hogy a rosszat érdemlem csak azért, mert vágyom a vonzalomra😅 A szexhez is kell kémia. Csak nehéz normális embert találni.

júl. 23. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!