Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elkezdtem ismerkedni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkezdtem ismerkedni egy lánnyal és túl gyorsan és túl jól halad minden! Túlagyalom?

Figyelt kérdés

31 vagyok, van egy 9 éves fiam az első házasságomból illetve a 2. feleségemtől 6 év után most kezdünk válni.

Megismerkedtem egy 30 éves 2 gyermekes anyukával akivel laza kapcsolatként indítottunk de közben meg olyan érzés volt mindkettőnkben már az első randin, talin (megtortent minden is)mintha 1000 éve ismernénk egymást illetve telefonban azóta is klappol minden, meg a másik 2 találkozón is.

Nos a lány engem az egekg dicsőít....ilyen meg olyan szexi és jó vagyok, legjobb vagyok stb stb.

Az előző házasságaimban ilyen sose volt és most furán érzem magam. Valamint azt is hozzákell tenni hogy nagyon önbizalom hiányos vagyok. Normális ez ami megy?

2024. júl. 18. 19:09
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Ne siesd el, 2 válás után, ha ugyanúgy haladsz tovább, akkor esélyes, hogy lesz egy harmadik is.
2024. júl. 18. 19:17
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Miért szorongsz a helyett, hogy inkább örülnél az életnek? Áruld már el mit veszíthetsz??? Még csak az ismerkedés korai fázisában vagytok, szó sincs összeköltözésről, vagy házasságról. Randizzatok, találkozzatok, élvezzétek az életet! Majd 1-2 év után ha jobban megismertétek egymást akkor eldöntitek merre tovább.
2024. júl. 18. 19:59
 3/5 anonim ***** válasza:
25%

Nekem is furcsa...

Mit szeretne vajon?

Mik a körülményei?

Esett szó vagyonról?

2024. júl. 18. 20:03
 4/5 anonim ***** válasza:
89%

31 évesen megint válasz, 22 évesen apa voltál… most nem kellene egy kis pihenőt tartani ahelyett, hogy mire kettőt pislogsz már be is vannak mutatva a csaj gyerekei és nyögni se bírsz, össze is költöztetek, terhes?

Nem bűn a gondolkodás szex alatt, mellett, helyett, közben sem ám :D

2024. júl. 18. 20:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Ugy latszik, nem tul jol szurod a noket. Vagy szurod egyaltalan?
2024. júl. 18. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!