Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nőknek miért nem egyszerűbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért nem egyszerűbb megmondani,ha nem akarnak valakivel randizni? Miért nincs annyi gerinc?

Figyelt kérdés
Munkámból kifolyólag elég sűrűn találkozom egy hölggyel és úgy éreztem szimpatikus vagyok neki,és ő is nekem.Ráírtam,hogy esetleg nincs e kedve velem munkán kivül találkozni.Semmi nyomulás, szimpla udvarias kérdés volt.Majd ennyi válasz,hogy látom nagyon ráérsz,majd egy smile jel.Azóta el telt 3 nap és semmi reakció.Nyilván nem az üzetem jár a fejében,meg van más dolga is...de miért nem lehet megírni,hogy nem?? Miért nincs ennyi gerinc?Mert nyilván nem a válasz,ami nem gond,de nem lenne egyszerűbb azt írni, bocsi nem vagy az esetem,van valakim,nem kell senki stb...
2024. jún. 24. 14:02
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

ma 19:24

Nem nem bunkóság az őszinteség, sokkal egyszerűbb azt írni,hogy nem,mint nem válaszolni,az sokkal nagyobb gyökérség már bocsi.Alapban ha nem válaszolsz,az adott illetőben rengeteg kérdőjel marad,nem tudja mire vélni és elég frusztráló tud lenni, sokkal frusztrálóbb mint egy nem.Mert egy biztos nemet is könnyebb megemészteni,mint egy sértő nulla választ,sokkal nagyobb sértés nem válaszolni és kérdőjeleket hagyni a másikban.Mert simán lehet azt mondani, hogy bocsi van párom,nincs kedvem ismerkedni,vagy nem vagy a zsánerem.Bármilyen hihetetlen,ên.már voltam így,hogy megmondta az illető hölgy,ne haragudj de van párom, sokkal könnyebben feldolgoztam és megkönnyítette a helyzetem.Csak ennyit mondtam,hogy rendben megértettem,semmi gond.Ennyi...nem zaklattam,nem irogattam neki,elfogadtam.

2024. jún. 24. 19:41
 32/34 anonim ***** válasza:
18%

19:24-es vagyok

Értelek, hogy ez bántó, de ahogy pl neked kellemetlen, hogy nem írnak vissza, nekem az kellemetlen, hogy feltesznek egy "fél" kérdést, aztán várják, hogy reagáljak valamit.

Jelen helyzetemben hiába is írnám, hogy van párom, hiszen tudja nagyon jól.

De régen volt, hogy elmentem egy ilyen "van-e kedved találkozni" meghívásra, majd sértődés lett belőle, hogy jól átvertem, mert minek találkoztam vele, ha nem akarok semmit, de én ezt baráti meghívásnak gondoltam.

Csak egy tipp volt, hátha a hölgy is mást írt volna egy konkrétabb kérdésre.

"Van-e párod? Ha nincs, szívesen megismernélek"

2024. jún. 24. 22:15
 33/34 anonim ***** válasza:
29%

Választ kaptál, igyanis amit ő írt, az azt jelenti NEM

Olvasva a nyígésedet jól tette, hogy nem ment bele, gerinces barátom.

2024. jún. 24. 23:20
 34/34 A kérdező kommentje:

jún. 24. 23:20

Leveheted szájjal a gerinces barátodat😁Mit szólsz?

júl. 18. 16:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!