Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért nem hajlandóak visszaírni, miért nincs bennük annyi gerinc, ha küldök üzenetet és képet?
Figyelt kérdés
Pedig nem vagyok ronda és szépeket szoktam írni, kedves stílusban.2012. júl. 29. 14:05
1/16 anonim válasza:
ne érdekeljen :) aki nem ír, nem ír. kész. nem kell ebből nagy ügyet csinálni.
2/16 anonim válasza:
Nekem is szoktak írni, meg képet küldeni, és én sem válaszolok mindig. Ugyanis soha nem írtam arra utalást, hogy itt ismerkednék. Ezért nem válaszolok mindenkinek, de tegyünk egy próbát, írj nekem, és véleményezlek, ha akarod! 29/N
3/16 anonim válasza:
Persze, megint a lányok a hibásak.
Ez nem társkereső oldal.
4/16 anonim válasza:
ha nem lennél ronda nem itt kéregetnél képeket,hanem élőben ismerkednél.gáz vagy.
5/16 A kérdező kommentje:
Höcocö. Nem csak ronda pasik vannak itt és nem csak ok akarnak itt ismerkedni. Azt sem mondtam egy szóvalmsem, hogy hudejo pasi vagyok, csak azt, hogy nem vagyok ronda.
2012. júl. 29. 14:19
6/16 anonim válasza:
De mégsem küldtél üzenetet, hogy véleményezzelek! 29/N
7/16 anonim válasza:
Hülye felfogás az, hogy itt csak rondák vannak. Én sem vagyok ronda. :D Sőt, szerintem szép vagyok. :D :D
Kérdező: én pasikkal jártam így. Levelezgettünk, megvolt a képcsere (nem adom ám egykönnyen) utána még pár levélváltás, aztán csend. Nem tudom mire vélni. (tudom, biztos csúnya vagyok. :D)
8/16 anonim válasza:
Ha olyan szép lennél előző akkor képcsere után visszaírtak volna nem gondolod. :DDD
Talán mégsem vagy olyan szép, mint hiszed háhháhá. :DDD
Beégtél anyuci. XDDD
9/16 anonim válasza:
jah és a kérdező is ronda ha neten tolja az ipart. :DD
10/16 anonim válasza:
Tán mert ez nem egy társkereső :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!