Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért nem egyszerűbb megmondani,ha nem akarnak valakivel randizni? Miért nincs annyi gerinc?
Egyetértek, csúnya dolog ghostingolni, nem is állítottam mást.
Csak annyit mondok, hogy nem kell túlreagálni sem.
Engem is ghostingolt már férfi, de nem haragudtam rá különösebben emiatt. (Ez pl érdekelne, hogy hogy passzol a férfigyűlölet vádjába. 😄)
23.
Az jobban sértene, hogy olyannak gondol, akivel nem lehet beszélni, mint az eltűnés.
ma 15:33
Szerintem meg egy ilyen reakció,sértőbb mint egy egyenes visszautasítás,engem jobban feltud "dühíteni".De én valószínűleg magamból indulok ki,mert én mindig az egyenessêg híve voltam és nem igazán sértődök meg rajta.
ma 16:05
Jogos!Nekem is kb ez jutott eszembe egyébként...
Én az ilyen "nincs-e kedved találkozni" üzenetekkel bajban szoktam lenni, nem tudom, hogyan kezeljem őket.
Teszem hozzá sok éve férjnél vagyok, gyerekem van és amikor egy munkatárs, akivel kb 1 év alatt beszéltem összesen 3x munkával kapcsolatban (a családi állapotom tudja), majd rámír, mint egy 1000 éves ismerősre, hogy találkoznék-e vele, egyszerűen nem tudom mit csináljak. Mert, ha azt írom csak, hogy nem, az elég bunkóság.
Ha azt írom, hogy bocsi, de nem, mert férjnél vagyok, akkor tök hülyén is elsülhet, ha nem is tetszem neki, hanem tényleg csak barátkozni akar.
De ha nem akarna semmit miért hívna el csak úgy beszélgetni, ha amúgy soha nem szól hozzám, pedig lenne rá lehetősége.
Így inkább nem írok semmit.
Nem bunkó akarok lenni, nekem ez nagyon kellemetlen, de egyszerűen nem tudom mi a szándéka és így nem tudok rá megfelelően reagálni.
Tehát, aki tőlem bármilyen választ akar az egyértelmű legyen :
Szetetnék veled találkozni, mert:
- úgyis együtt dolgozunk/sportolunk/akármi, akkor már ismerjük meg egymást.
- tetszel/szimpatikus vagy, hátha kialakulhat köztünk valami.
Tehát tudjam mit akar, lehet másnál is így működik. :D
ma 19:24
Persze ezt csak ti nők bonyolítjátok túl:D De nagyon...értsêtek már meg!Ha egy férfi,egy nővel találkozni akar, az azért van,mert többet akar.Ha azt mondjátok nem, akkor elfogadjuk(,én legalábbis),pl bocsi nem,mert van párom,vagy mert nincs kedvem ismerkedni,vagy egyszerűen nem vagy az esetem.Erre ên azt reagálnám, köszönöm hogy őszinte voltál ês tovább lépnék.Mit kell ezt túl bonyolítani túl agyalni!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!