Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért nem egyszerűbb megmondani,ha nem akarnak valakivel randizni? Miért nincs annyi gerinc?
Mert sok az éretlen ember.
Egészséges minta sincs már.
ma 14:08
Igen én is erre gondoltam...Alapból,ha így van, így már nem is feltétlenül akarnêk tőle semmit,mert az nekem az őszinteség hiánya.Volt ilyenekben részem,nekem egy őszinte nő kell,taktikák nélkül.
ma 14:08
De most az miért jó,ha húzza az agyam?Ezt soha nem értettem...én egy őszinte ember vagyok,soha nem játszottam,játszmáztam a nőkkel.
ma 14:13
Valószínűleg én is ezt fogom tenni.Én megtettem a lépést,nem reagált.De miért nem lehet megmondani, hogy bocsi nem?
Személy szerint annyi szörnyű, de tényleg szörnyű élményem volt már hisztiző, az elutasítást el nem fogadó férfiakkal, hogy megtanultam leszarni az érzéseiteket, meg a véleményeteket, hogy mi számít gerinces viselkedésnek, és mi nem.
Ha egy nő ghostingol, akkor azt szerintem köszönd a férfitársaidnak.
9.
A kollektív büntetés szépsége. (Csehek tárt karokkal várnak, nekik volt ez a hozzáállásuk anno, hogy a háború miatt MINDEN német felelős és büntetendő...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!