Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nőknek miért nem egyszerűbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért nem egyszerűbb megmondani,ha nem akarnak valakivel randizni? Miért nincs annyi gerinc?

Figyelt kérdés
Munkámból kifolyólag elég sűrűn találkozom egy hölggyel és úgy éreztem szimpatikus vagyok neki,és ő is nekem.Ráírtam,hogy esetleg nincs e kedve velem munkán kivül találkozni.Semmi nyomulás, szimpla udvarias kérdés volt.Majd ennyi válasz,hogy látom nagyon ráérsz,majd egy smile jel.Azóta el telt 3 nap és semmi reakció.Nyilván nem az üzetem jár a fejében,meg van más dolga is...de miért nem lehet megírni,hogy nem?? Miért nincs ennyi gerinc?Mert nyilván nem a válasz,ami nem gond,de nem lenne egyszerűbb azt írni, bocsi nem vagy az esetem,van valakim,nem kell senki stb...
jún. 24. 14:02
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
Lehet húzza az agyad ám ami nem jó.
jún. 24. 14:08
 2/34 anonim ***** válasza:
100%

Mert sok az éretlen ember.

Egészséges minta sincs már.

jún. 24. 14:11
 3/34 A kérdező kommentje:

ma 14:08

Igen én is erre gondoltam...Alapból,ha így van, így már nem is feltétlenül akarnêk tőle semmit,mert az nekem az őszinteség hiánya.Volt ilyenekben részem,nekem egy őszinte nő kell,taktikák nélkül.

jún. 24. 14:13
 4/34 anonim ***** válasza:
100%
Én hagynám őt mindenképp. Magyarázatot se várnék el. Kezelném mint kolléga mégha bele is döglenék.
jún. 24. 14:13
 5/34 A kérdező kommentje:

ma 14:08

De most az miért jó,ha húzza az agyam?Ezt soha nem értettem...én egy őszinte ember vagyok,soha nem játszottam,játszmáztam a nőkkel.

jún. 24. 14:14
 6/34 A kérdező kommentje:

ma 14:13

Valószínűleg én is ezt fogom tenni.Én megtettem a lépést,nem reagált.De miért nem lehet megmondani, hogy bocsi nem?

jún. 24. 14:17
 7/34 anonim ***** válasza:
31%
Pedig egyszerűbb volna megmondani, hogy "Kevés vagy, mint színvakok meccsén a piros lap!!!"
jún. 24. 14:22
 8/34 anonim ***** válasza:
67%
Azért LEHET, hogy húzza az agyad mert éretlen pitsa. Szard le! Hidd el jobban jársz nélküle.
jún. 24. 14:23
 9/34 anonim ***** válasza:
73%

Személy szerint annyi szörnyű, de tényleg szörnyű élményem volt már hisztiző, az elutasítást el nem fogadó férfiakkal, hogy megtanultam leszarni az érzéseiteket, meg a véleményeteket, hogy mi számít gerinces viselkedésnek, és mi nem.

Ha egy nő ghostingol, akkor azt szerintem köszönd a férfitársaidnak.

jún. 24. 14:28
 10/34 anonim ***** válasza:
29%

9.

A kollektív büntetés szépsége. (Csehek tárt karokkal várnak, nekik volt ez a hozzáállásuk anno, hogy a háború miatt MINDEN német felelős és büntetendő...)

jún. 24. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!