Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nőknek miért nem egyszerűbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért nem egyszerűbb megmondani,ha nem akarnak valakivel randizni? Miért nincs annyi gerinc?

Figyelt kérdés
Munkámból kifolyólag elég sűrűn találkozom egy hölggyel és úgy éreztem szimpatikus vagyok neki,és ő is nekem.Ráírtam,hogy esetleg nincs e kedve velem munkán kivül találkozni.Semmi nyomulás, szimpla udvarias kérdés volt.Majd ennyi válasz,hogy látom nagyon ráérsz,majd egy smile jel.Azóta el telt 3 nap és semmi reakció.Nyilván nem az üzetem jár a fejében,meg van más dolga is...de miért nem lehet megírni,hogy nem?? Miért nincs ennyi gerinc?Mert nyilván nem a válasz,ami nem gond,de nem lenne egyszerűbb azt írni, bocsi nem vagy az esetem,van valakim,nem kell senki stb...
2024. jún. 24. 14:02
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenen nem is agyalnék...

N

2024. jún. 24. 14:39
 12/34 A kérdező kommentje:

ma 14:28

Hát figyelj csak,nem kellene mindenkit egy kalap alá venni.Én egy önálló férfi vagyok,aki egy nőnek se fog kuncsorogni és hisztizni pláne nem miatta.Részemről az is teljesen ok ha nem,de legyen már bennetek annyi gerinc!!A másik dolog,hogy felnőtt emberek vagyunk,egy udvarias kérdésre, szerintem érzésektől függetlenül illik legalább egy nemet válaszolni,már csak emberségből is.Igaz az ilyen,megkeseredett férfi utáloktól,mint amilyen te is vagy,sokat nem is vár az ember....

2024. jún. 24. 14:42
 13/34 anonim ***** válasza:
70%

10

Egy ghosting legyen a legnagyobb bajod az életben...

2024. jún. 24. 14:53
 14/34 anonim ***** válasza:
34%

13.

Ez most itt személyektől függetlenül magáról az elvről szól. Szerinted helyes a kollektív büntetés?

2024. jún. 24. 14:54
 15/34 anonim ***** válasza:
28%

14

Arra próbáltam utalni, hogy egy ghosting nem büntetés, max egy kellemetlenke élmény. (Tudom, mert volt benne részem.)

2024. jún. 24. 14:55
 16/34 anonim ***** válasza:
Dehát irt rá...
2024. jún. 24. 15:03
 17/34 A kérdező kommentje:

ma 15:03

Írt ja....de mit?😁Ez milyen válasz? Komolytalan...vagy te mire véled?Mert amit írt,az kb annyit ér, mintha nem is válaszolt volna😁

2024. jún. 24. 15:06
 18/34 A kérdező kommentje:

ma 14:54

Engedd el,szerinte helyes...(amúgy nem)Az írásából süt a jó indulat a férfiak irányában.Az ilyen megkeseredett nők, még élvezik is,az ilyen szitukat,amikor férfiakat lehet szapulni.

2024. jún. 24. 15:11
 19/34 anonim ***** válasza:
76%

Nyugi, kérdező, szerintem sem szép dolog a ghosting. (Amellett nem vágom, hogy mégis hol utaltam női-férfi viszonyra a kommentemben. Lehet érdemes lenne figyelmesebben olvasni.)

:D

2024. jún. 24. 15:17
 20/34 A kérdező kommentje:

ma 14:53

Egy gosthing elég fájdalmas tud lenni bizonyos embereknél,csak szólok.Engem nem igazán hát meg,de rosszul tud esni és gyökérség szerintem.Egy nyomulós, értetlen embert gosthingolni teljesen más dolog,mint aki alapban normálisan kérdez és egészséges kereteken belül viszonyul a másikhoz.

2024. jún. 24. 15:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!