Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire fontos a nemi szőrzet ,most komolyan?
Megismertem egy pasit (33). Tök jól ment minden, azt tudni kell, hogy én újabban , mert már a tököm tele volt a csupaszra borotválás maceràjàból,így csak trimmelem ,plusz nyilván a bikini vonalat kiigazítom. Egyébként világos és nem is sűrű a szőr,így messziről Szerintem nem is látszódna, hogy van. Na de a lényeg, hogy hát eljutottunk odáig, hogy lesz valami, és már furcsa volt, hogy nem akart szájjal kényeztetni, pedig eddig minden pasi akivel voltam imádta. Volt kb egy félig gyors szex aztán ennyi volt az egész. Hát nem volt nagy élmény, de hát mondom, első alkalom, össze kell csiszolodni, stb. Erre következő találkozáskor fel sem merült a szex gondolata. A harmadik alkalommal mikor megint olyan programot talalt ki, ahol tuti nem lesz szex, rákérdeztem, hogy mi a gond? Végülis őszinte volt, csak szarul esett. Hát a szőr volt a gond. Mert, hogy ő csak a csupasz puncis lányokat szereti, undorodik attól, ha egy (TRIMMELT) szőrös puncik ki kellene nyalnia, mert nála ez igénytelenségre vall. Hát rosszul esett ,hogy ez ilyen fontos kérdés, de megértettem őt ,viszont mondtam, hogy szerintem akkor mi nem egymást keressük, mert nekem így kényelmes . Sajnáltam a dolgot, nem gondoltam, hogy ilyenen csúszik el.
Tényleg ekkora dolog ,hogy mennyire szőrös vagy sem a punci?
39
Nagyon meg akarjátok gyōzni magatokat, úgy látom. Hát akkor hajrá, szopkodjátok a szőrös pénoszeket. :D Én maradok a borotváltnál.
#11 Nem érted még mindig, akkor máshogy mondom.A felnőtt embereknek NEMTŐL FÜGGETLENÜL VAN FANSZŐRZETE.Így találta ki a természet.A fanszőrzetnek egyébként funkciója is van, nem véletlenül nőtt oda.Több orvos(nőgyógyász) is mondta már, hogy különben nem hogy nincs SEMMI egészségügyi előnye a fanszőrzet eltávolításának, de még KÁROS is lehet.
Na most az, aki UNDORODIK egy női nemiszervtől férfi létére csak azért, mert nincs róla eltávolítva maradéktalanul az, amit a természet oda szánt, hogy ott legyen, az nem vonzódik (igazán) a nőkhöz.Ez ilyen egyszerű.
Mert ha vonzódna, akkor ez nem tudna belőle UNDORT kiváltani.Felfogod miről van szó?
Amikor egy személy UNDORODIK egy ellenkező nemű személy nemiszervétől, azt homoszexuálisnak nevezzük.Ezt sikerül felfogni végre?A szexuális preferencia különben sem egy vagylagos dolog, hanem egy skálán mozog.És igen, mikor a fent említett sztorik megtörténnek, az sokszor amiatt van, mert rezeg a léc...
Az egyéni preferencia és az UNDOR, az rohadtul különböző dolog.
Tegyük fel, hogy szereted a pizzát(csupasz punci) és a hamburgert(szőrös punci) is.Lehet a pizzát kicsit jobban szereted, de attól még megeszed, megkívánod és szereted a hamburgert is.
Viszont a tökfőzeléktől UNDORODSZ, ezért nem vagy hajlandó belőle enni, vagy max kelletlenül magadba erőszakolsz egy kanálnyit, de közben szenvedsz.Akkor a tökfőzelékkel kapcsolatban kijelenthetjük, hogy te, mivel nem szereted a tökfőzeléket, ezért nem is kívánod soha, ezáltal UNDORODSZ is tőle.
És ha étellel kínálnak, akkor jó ízűen falod akár a pizzát, akár a hamburgert, de a tökfőzeléket nem fogod, mert attól undorodsz.
Így már sikerül megérteni?
#43 Hát ez az, hogy a gyantázáshoz is meg kell növeszteni mindig a szőrt egy bizonyos hosszig, hogy tapadjon benne a gyanta, ki lehessen tépni.A szőrszálak alapból különböző növekedési fázisban vannak, ezért gyantázások közt is mindig lesz rajta pár kósza szőrszál.Most ez komoly, hogy akkor egyesek csak a gyantázás utáni max 1 hétbe hajlandóak szexelni, mert különben "undorodnak"? Senki ne mondja már hogy az ilyen emberek normálisak.
A mindennapos csupaszra borotválás meg iszonyat káros a bőrnek, szerintem sokkal csúnyább egy kisebesedett, begyulladt, pöttyös-foltos bőrfelület, mint pár miliméter szőr.
Nekem is volt "szerencsém" ilyen férfihoz, sőt kettőhöz is!
Nem volt kellemes érzés visszautasítva lenni egy olyan dologért, ami nálam különösen érzékeny téma (nekem nagyon erős a szőrzetem). Az én esetemben szex sem volt. Ezek a férfiak amúgy nálam 16-18 évvel idősebbek voltak.
Évekig ezen kattogtam, egyáltalán nem éltem szexuális életet. Féltem hogy ugyanez megtörténik.
Ez már több, mint 10 éve volt. Azóta sokkal bölcsebb és tapasztaltabb vagyok. Az igazi férfinak ez teljesen lényegtelen. A jó katona vérben is harcol. Ez ide is érvényes. És ugyanez igaz a menstruációra is. Azok a férfiak, akiknek a szőr/vér gondot okoz nem 100% férfi. Hiányzik belőle a szenvedély.
A tanulság: akinek jó leszel teljesen natúrban is, ő igazán jó szeretőd lesz!
#48 Az az érdekes egyébként, hogy sokszor minél idősebb (és rondább) egy férfi, annál durvábban és gyakrabban kritizálja a legeslegapróbb dolgokat is a nőkön.
Még a hajuk is elhagyta őket, tiszta lyukasak a fogaik, löttyedt a testük, de még van pofájuk kritizálni egy anyajegy miatt is egy csinos, fiatal nőt is.Sőt, leöregezni!Ugye?A saját hitványságukat és a potencia zavarukat palástolják ezzel a gusztustalan, szánalmas viselkedéssel.
Még mielőtt ezzel jönne bárki, nem minden idősebb férfi ilyen, de nagyon sokukra jellemző ez a viselkedés.
Hát én akárhányszor elolvasom a 45#kommentet, kajak nem értem
Ha szereti a pizzát (ami a sima), és a hamburgert (ami a szőrös, akkor most hogy jön ide a tökfőzelék?!
Én pl imádom a pizzát, imádom a hamburget, a tökfőzeléket meg utálom. Akkor én ne is egyek, mert utálom a főzeléket?! Vagy mivan??
Azért mert valaki a szőröstől rosszul van (ahogy nőként én is) miért jelentené azt, hogy akkor meleg?!
Én pl a hondolattól is rosszul vagyok, hogy egy nőhöz ÚGY érjek....
Ennyi erővel ha valaki a sovány nőkhöz vonzódik csak, nem akar dagadt barátnőt, akkor ő is meleg?! Hiszen mind a kettő nő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!