Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ennyire fontos a nemi szőrzet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire fontos a nemi szőrzet ,most komolyan?

Figyelt kérdés

Megismertem egy pasit (33). Tök jól ment minden, azt tudni kell, hogy én újabban , mert már a tököm tele volt a csupaszra borotválás maceràjàból,így csak trimmelem ,plusz nyilván a bikini vonalat kiigazítom. Egyébként világos és nem is sűrű a szőr,így messziről Szerintem nem is látszódna, hogy van. Na de a lényeg, hogy hát eljutottunk odáig, hogy lesz valami, és már furcsa volt, hogy nem akart szájjal kényeztetni, pedig eddig minden pasi akivel voltam imádta. Volt kb egy félig gyors szex aztán ennyi volt az egész. Hát nem volt nagy élmény, de hát mondom, első alkalom, össze kell csiszolodni, stb. Erre következő találkozáskor fel sem merült a szex gondolata. A harmadik alkalommal mikor megint olyan programot talalt ki, ahol tuti nem lesz szex, rákérdeztem, hogy mi a gond? Végülis őszinte volt, csak szarul esett. Hát a szőr volt a gond. Mert, hogy ő csak a csupasz puncis lányokat szereti, undorodik attól, ha egy (TRIMMELT) szőrös puncik ki kellene nyalnia, mert nála ez igénytelenségre vall. Hát rosszul esett ,hogy ez ilyen fontos kérdés, de megértettem őt ,viszont mondtam, hogy szerintem akkor mi nem egymást keressük, mert nekem így kényelmes . Sajnáltam a dolgot, nem gondoltam, hogy ilyenen csúszik el.

Tényleg ekkora dolog ,hogy mennyire szőrös vagy sem a punci?

jún. 21. 08:24
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
72%
Ha oldalent kizárólagos igényességre vall a csupaszság, akkora probléma ha bármi kis szőrrel érintkezik a szánk orális szexnél, akkor hogy a fenébe lehet ekkora divat ma a férfi szakáll mindenféle verzióban? Hogy tud egy nő megcsókolni egy szakállas férfit?? 😱
jún. 21. 11:33
 32/55 anonim ***** válasza:
21%

30

Na és ha hatással van ránk a társadalom? Könyörgöm, egymillió dologban hatással van ránk a környezetünk, nincs ezzel semmi baj.

A nőknek is simán vannak ilyen elvárásai, és ez teljesen természetes.

jún. 21. 11:40
 33/55 anonim ***** válasza:
10%
A szakállat picit könnyebb tisztán tartani, mint azt a szörzetet, aminek a közvetlen közelében szarsz és hugyozol, nem gondolod?
jún. 21. 11:41
 34/55 anonim ***** válasza:
76%
33. Éppen ellenkezőleg! Ha azt megmosom és felveszek rá egy fehérneműt az tiszta. Orális szex előtt neked nem alap a mosakodás? Az arcszőrzetet viszont mindenféle dolog éri folyamat, nincsen eltakarva, nincsen csók előtt megmosogatva, ellentétben a nemi szervekkel. Ami a legalapab alap, hogy meg legyen mosva bármilyen orális interakció előtt!!
jún. 21. 11:53
 35/55 anonim ***** válasza:
21%

Akkor felőlem nyalogasd a szőrös nemi szerveket. XD

Hajrá.

jún. 21. 11:56
 36/55 anonim ***** válasza:
10%
Ez nekem is ekkora gond lenne. Bár én helyben megmondtam volna hogy kösz nem.
jún. 21. 12:35
 37/55 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező, ne azt kérdezd, hogy ez kinek gond vagy nem, ragaszkodj ahhoz a pasihoz akit nem érdekel, hogy milyen konkrétan a tied, hanem azt mondja, hogy te kellesz neki. Hogy a tied szőrös vagy csupasz az nem érdekli csak az, hogy a tiéd legyen! Ennél alább ne add!
jún. 21. 12:56
 38/55 anonim ***** válasza:
19%
Bizony! És természetesen a kérdező is fogadja el akárhogy a párja szőrzetét, nehogy elvárása legyen!!!
jún. 21. 13:00
 39/55 anonim ***** válasza:
64%
Bőven tisztább egy szappannal vízzel szex előtt megmosott nemiszerv akármilyen szőrrel mint egy egész nap szabadon szennyeződő poros, pollenes, miniatűr ételmaradékocskás, vírusnak, baktériumnak, stb szabadon kitett arcszőrzet amit sajnos legtöbb esetben még át sem mos a nap végén a legtöbbnek a tulajdonosa. De a preferenciával viszont semmi baj szerintem. Itt az a probléma, hogy egyáltalán miért feküdt le veled, ez volt a nagyon inkorrekt dolog.
jún. 21. 15:12
 40/55 anonim ***** válasza:
18%
Nekem tetszene a kis szőrös puncikád :S
jún. 21. 15:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!