Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ennyire fontos a nemi szőrzet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire fontos a nemi szőrzet ,most komolyan?

Figyelt kérdés

Megismertem egy pasit (33). Tök jól ment minden, azt tudni kell, hogy én újabban , mert már a tököm tele volt a csupaszra borotválás maceràjàból,így csak trimmelem ,plusz nyilván a bikini vonalat kiigazítom. Egyébként világos és nem is sűrű a szőr,így messziről Szerintem nem is látszódna, hogy van. Na de a lényeg, hogy hát eljutottunk odáig, hogy lesz valami, és már furcsa volt, hogy nem akart szájjal kényeztetni, pedig eddig minden pasi akivel voltam imádta. Volt kb egy félig gyors szex aztán ennyi volt az egész. Hát nem volt nagy élmény, de hát mondom, első alkalom, össze kell csiszolodni, stb. Erre következő találkozáskor fel sem merült a szex gondolata. A harmadik alkalommal mikor megint olyan programot talalt ki, ahol tuti nem lesz szex, rákérdeztem, hogy mi a gond? Végülis őszinte volt, csak szarul esett. Hát a szőr volt a gond. Mert, hogy ő csak a csupasz puncis lányokat szereti, undorodik attól, ha egy (TRIMMELT) szőrös puncik ki kellene nyalnia, mert nála ez igénytelenségre vall. Hát rosszul esett ,hogy ez ilyen fontos kérdés, de megértettem őt ,viszont mondtam, hogy szerintem akkor mi nem egymást keressük, mert nekem így kényelmes . Sajnáltam a dolgot, nem gondoltam, hogy ilyenen csúszik el.

Tényleg ekkora dolog ,hogy mennyire szőrös vagy sem a punci?

jún. 21. 08:24
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
40%
6# Még mindig nem értem, hogy jön a homokozás a szőrtelenséghez. Egy férfi sokkal szőrösebb, mint egy nő. Ha meleg vagyok, akkor feltételezhetően bejön a szőrösség. Ha a szőrtelenséget szeretem, akkor inább még heteróbb vagyok, nem?
jún. 21. 08:47
 12/55 anonim ***** válasza:
35%
Hát figyusz... Én nő vagyok, de én se szeretem, ha a szőrszál a számba megy. Neked ment már, miközben orált adtál egy fószernak? Qva gusztustalan, amikor odaragad a szájpadlásodra és se le, se fel. 😅 Szóval megertem a fickót. Neki a csupasz a favoritja, erről nem tehet. Neked is biztosan van olyan dolog, ami irritálna, ha a párod nem tenné meg. Alkalmazkodj. Menj el lézeres szörtelenítésre, aztán gond megoldva.
jún. 21. 08:59
 13/55 anonim ***** válasza:
34%
Ezt a látens meleg dolgot amúgy tényleg elmagyarázhatná valaki mert tényleg nem értem. Hiába mondjátok sokan :D
jún. 21. 09:02
 14/55 anonim ***** válasza:
87%

Valószínűleg nem volt mindent elsöprő vonzalom a pasas részéről irányodba.

Férfiként az a tapasztalatom, hogy aki igazán vonzott szexuális szempontból, annak mindenét imádtam, függetlenül a szőrtől, vagy hogy 5 perccel, vagy ótákkal az orális szex előtt zuhanyzott-e.

De akivel nem volt meg a kémia, ott már kb minden zavart.

Szóval, szerintem ne sajnáld, lesznek újra majd mások, akik szívesen kényeztetnek úgy, ahogy vagy:)

jún. 21. 09:02
 15/55 A kérdező kommentje:
De nem dzsungel van nekem ott lent! Mondtam trimmelem, tehát kb 3mm-es szőr van, mint mikor leborotválod és nő vissza. Ezzel mi a gond, azt tényleg nem értem. És nekem ne mondja egy nő sem, hogy ők a hét 7 napján full simák, mert ezt sem hiszem el. Plusz baromira szar , mikor kipattog, viszket. Pont ezért hagytam abba a borotválást. És én is voltam olyan pasival akinek rövidre volt nyirva. Semmi gond nem volt vele és olyannal is akinek csupasz volt és szét volt pattogva gennyes kis pattanásokkal 🤮. Na nekem az undorítóbb volt mint a RÖVID szőr.
jún. 21. 09:38
 16/55 A kérdező kommentje:
Amúgy igen, már elengedtem a pasit. Tényleg nem passzoltunk.
jún. 21. 09:39
 17/55 anonim ***** válasza:
81%
Én férfiként azt gondolom, h normális esetben és normálisan, felnőttként gondolkodó embereknél a másik iránti vágy, szerelem akkor az igazi, ha elfogadjuk a másikat. Ha egy nő azt mondaná nekem h fúj, nem vagyok csupasz és így inkább hagyjuk, akkor az azt jelenti, h nem is engem szeret, hanem egy általa kialakított képet. Az ilyen kapcsolat nem ember-ember, hanem egy képzelt világképben működő kapcsolat, egyfajta anime. Ezek az értékrendek súlyos károkat tudnak okozni az emberek közötti kapcsolatokban, megítélésben.
jún. 21. 10:15
 18/55 anonim ***** válasza:
42%

1

Miért ócska féreg attól, hogy van egy preferenciája, könyörgöm. Kulturáltan jelezte és kész.

Egy nő sem köteles akármilyen fanszörzettel bíró férfit leszopni, ugyanígy a férfiaknak is lehet sajátos ízlése.

jún. 21. 10:18
 19/55 anonim ***** válasza:
10%
18# Na igen. Ilyenkor hol marad a tökös és karizmatikus jelző? :D Jaa, hogy az csak a nőknek tetsző véleményekre vonatkozik? Milyen érdekes!
jún. 21. 10:23
 20/55 anonim ***** válasza:
51%

Vannak ilyen emberek, és ebben nincs semmi rossz. Ti nem egymáshoz illetek, ennyi...

Én is és férjem is ilyenek vagyunk.

Pl orál csak akkor van, ha max 3 napos a borotválás. Én sem kapnám be egy olyanét, aki nem borotválja le. Én is jártam úgy, ahogy fentebb írják, hogy számba ment egy szőrszál, emiatt rámjött az ökölődés, majd egy hányás lett a vége. Itt megundorodtam egy életre ettől.

Nekem pl volt olyan férfivel dolgom, hogy eljutottunk páradik randin a szexig, meglátta hogy le van borotválva, nem állt fel neki, mert ő a természetest szereti, minden igazítás nélkül... van ilyen. el kell fogadni, tovább kell lépni.

És nem melegnek beállítani aki nem szereti ha szőrös :D

jún. 21. 10:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!