Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire fontos a nemi szőrzet ,most komolyan?
Megismertem egy pasit (33). Tök jól ment minden, azt tudni kell, hogy én újabban , mert már a tököm tele volt a csupaszra borotválás maceràjàból,így csak trimmelem ,plusz nyilván a bikini vonalat kiigazítom. Egyébként világos és nem is sűrű a szőr,így messziről Szerintem nem is látszódna, hogy van. Na de a lényeg, hogy hát eljutottunk odáig, hogy lesz valami, és már furcsa volt, hogy nem akart szájjal kényeztetni, pedig eddig minden pasi akivel voltam imádta. Volt kb egy félig gyors szex aztán ennyi volt az egész. Hát nem volt nagy élmény, de hát mondom, első alkalom, össze kell csiszolodni, stb. Erre következő találkozáskor fel sem merült a szex gondolata. A harmadik alkalommal mikor megint olyan programot talalt ki, ahol tuti nem lesz szex, rákérdeztem, hogy mi a gond? Végülis őszinte volt, csak szarul esett. Hát a szőr volt a gond. Mert, hogy ő csak a csupasz puncis lányokat szereti, undorodik attól, ha egy (TRIMMELT) szőrös puncik ki kellene nyalnia, mert nála ez igénytelenségre vall. Hát rosszul esett ,hogy ez ilyen fontos kérdés, de megértettem őt ,viszont mondtam, hogy szerintem akkor mi nem egymást keressük, mert nekem így kényelmes . Sajnáltam a dolgot, nem gondoltam, hogy ilyenen csúszik el.
Tényleg ekkora dolog ,hogy mennyire szőrös vagy sem a punci?
Valószínűleg nem volt mindent elsöprő vonzalom a pasas részéről irányodba.
Férfiként az a tapasztalatom, hogy aki igazán vonzott szexuális szempontból, annak mindenét imádtam, függetlenül a szőrtől, vagy hogy 5 perccel, vagy ótákkal az orális szex előtt zuhanyzott-e.
De akivel nem volt meg a kémia, ott már kb minden zavart.
Szóval, szerintem ne sajnáld, lesznek újra majd mások, akik szívesen kényeztetnek úgy, ahogy vagy:)
1
Miért ócska féreg attól, hogy van egy preferenciája, könyörgöm. Kulturáltan jelezte és kész.
Egy nő sem köteles akármilyen fanszörzettel bíró férfit leszopni, ugyanígy a férfiaknak is lehet sajátos ízlése.
Vannak ilyen emberek, és ebben nincs semmi rossz. Ti nem egymáshoz illetek, ennyi...
Én is és férjem is ilyenek vagyunk.
Pl orál csak akkor van, ha max 3 napos a borotválás. Én sem kapnám be egy olyanét, aki nem borotválja le. Én is jártam úgy, ahogy fentebb írják, hogy számba ment egy szőrszál, emiatt rámjött az ökölődés, majd egy hányás lett a vége. Itt megundorodtam egy életre ettől.
Nekem pl volt olyan férfivel dolgom, hogy eljutottunk páradik randin a szexig, meglátta hogy le van borotválva, nem állt fel neki, mert ő a természetest szereti, minden igazítás nélkül... van ilyen. el kell fogadni, tovább kell lépni.
És nem melegnek beállítani aki nem szereti ha szőrös :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!